Εφιαλτικές στιγμές έζησε μαθητής Δημοτικού στον Αλμυρό Βόλου, όταν του επιτέθηκαν αδέσποτα σκυλιά έξω από το σπίτι του, όπου βγήκε για να παίξει.

Ο 12χρονος ούρλιαξε και ο πατέρας έτρεξε να τον σώσει

Τα ουρλιαχτά του 12χρονου άκουσε ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος βγήκε αμέσως έξω και είδε το παιδί να κινδυνεύει από αδεσποτα σκυλιά που τον είχαν περικυκλώσει, καταφέρνοντας να τον αρπάξει από τα σκυλιά και να τον μεταφέρει τραυματισμένο στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Με τραύματα σε χέρια, πόδια και κεφάλι στο Κέντρο Υγείας

Το παιδί έφερε τραύματα στο κεφάλι σε χέρια και σε πόδια, με το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο 12χρονος μαθητής του δημοτικού βγήκε για να παίξει. Μόλις άνοιξε όμως την εξώπορτα του σπιτιού του, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Αλμυρού, βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερα αδέσποτα, τα οποία είχαν άγριες διαθέσεις και του επιτέθηκαν.

Τα αδέσποτα ήταν έξω από το σπίτι του παιδιού και του επιτέθηκαν, αλλά δεν πρόλαβαν να τον δαγκώσουν

Αφού τον πέταξαν κάτω άρχισαν να του σκίζουν τη φόρμα, με το παιδί σε κατάσταση σοκ να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια.

Για καλή του τύχη ο πατέρας του βρισκόταν στην αυλή. Αμέσως έσπευσε να δει τι συμβαίνει. Απομάκρυνε τα αγριεμένα σκυλιά, πριν η κατάσταση ξεφύγει τελείως. Μαζί με τη σύζυγό του μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Είχε αμυχές στα πόδια και το κεφάλι. Ευτυχώς δεν πρόλαβαν τα αδέσποτα να τον δαγκώσουν. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο μικρούλης αναχώρησε με τους γονείς του για το σπίτι του.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο μικρός μετά την επίθεση – Μήνυση κατά του Δήμου κατέθεσαν οι γονείς του

Το παιδί ακόμη και χθες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο τρόμος έχει «φωλιάσει» στην ψυχούλα του, ανέφερε η μητέρα του.

Χθες το απόγευμα οι γονείς του μετέβησαν στο ΑΤ Αλμυρού, όπου κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του δήμου, με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν.

Να σημειωθεί ότι στην περιοχή του Αλμυρού το πρόβλημα των αδέσποτων είναι ιδιαίτερα οξύ, με την δημοτική αρχή να έχει δεχτεί σφοδρή κριτική στο ζήτημα της διαχείρισης και αντιμετώπισης του προβλήματος.ΠΗΓΗ