Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, 21:01

Λοτζέσκι: «Ίσως το τελευταίο ματς της καριέρας μου...»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης του από την ενεργό δράση, άφησε σε δηλώσεις του μετά τον πρώτο «μικρό» τελικό με τον Προμηθέα Πατρών ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρια του. Παράλληλα, ο έμπειρος φόργουορντ της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ότι την Παρασκευή (4/6) επιστρέφει στις ΗΠΑ.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνισή μας αν σκεφτεί κανείς όσα περάσαμε την περασμένη εβδομάδα. Ήρθαμε, προσπαθήσαμε θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει αλλά θα προσπαθήσουμε στο επόμενο ματς. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα πάω την Παρασκευή στην Αμερική. Η οικογένειά μου είναι εδώ, ήταν δύσκολη σεζόν. Μπορεί να είναι και το τελευταίο ματς στην καριέρα μου, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν η γυναίκα μου δεν με θέλει μακριά από το σπίτι. Είναι οικογενειακοί οι λόγοι.

Ήταν πολύ ωραία τα χρόνια μου εδώ, κέρδισα πρωταθλήματα ήταν σπουδαίο ό,τι έζησα εδώ. Η Ελλάδα είναι το δεύτερό μου σπίτι. Σαν παίκτης νομίζω έχω ακόμα 1-2 χρόνια απλά θα πρέπει να αποφασίσω με την οικογένειά μου τι θα κάνω. Η καρδιά μου είναι στην Αμερική και το σώμα μου εδώ».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, 21:04

ΠΗΓΗ