Κάθε φωτογραφία αποτυπώνει μια στιγμή από τη ζωή μας. Πρόκειται για μια γλυκιά υπενθύμιση του πώς υπήρξαμε κάποτε.

Το κοριτσάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι μία από τις πιο σημαντικές και δημοφιλείς εν ενεργεία τραγουδίστριες, με τα τραγούδια της συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές. Τον Φεβρουάριο του 2015, εμφανίζεται στο θέατρο ως ηθοποιός και το 2019 ανέλαβε τη θέση coach στο The Voice.

Στη φωτογραφία λοιπόν, βλέπουμε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

Καριέρα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1983. Είναι κόρη των γνωστών καλλιτεχνών Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρας Σιδέρη. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε δείξει από μικρή ηλικία την αγάπη της για τις τέχνες, συμμετέχοντας ως ηθοποιός σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις και ως τραγουδίστρια σε παιδικά τραγούδια.

Έχει κυκλοφορήσει συνολικά εννέα άλμπουμ. Το πρώτη της άλμπουμ με τίτλο “Έλα” κυκλοφόρησε το 2008, ενώ το πιο πρόσφατό της με τίτλο “Τι να λέμε τώρα”, βγήκε το 2022.

Τον Φεβρουάριο του 2015 πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου “Πιάφ” της Παμ Γκεμς σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Φέτος, πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Εκατομμυριούχος” με τον Νίκο Κουρή.

Στις 28 Ιουνίου 2019, ο Γιάννης Μαρκόπουλος προσκάλεσε τη Ζουγανέλη και τον Γιάννη Χαρούλη στο Ηρώδειο για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια του σε μια συναυλία-γιορτή για τα 80 του χρόνια

Από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι το 2023 ήταν παντρεμένη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου. Βρίσκεται σε σχέση με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ