Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε παιδικό σταθμού του Βόλο. Ένας άνδρας απειλούσε πως θα τους «κάψει όλους» γιατί όπως έλεγε είχε στα χέρια του βίντεο και φωτογραφίες από τον βιασμό του παιδιού του χωρίς όμως να είναι γονέας.

Η προϊσταμένη της δομής που ήταν και ο στόχος των απειλών του σοκαρίστηκε αρχικά όπως μεταδίδει το gegonota.news, αλλά από την έρευνά της αποκαλύφθηκε πως ο άνθρωπος που τηλεφωνούσε στον παιδικό σταθμό και εξαπέλυε απειλές… δεν είχε παιδί.

Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και η υπόθεση εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο 52χρονος που απειλούσε «θεούς και δαίμονες» με μια ανατριχιαστική καταγγελία, δεν εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο. Τον Φεβρουάριο του 2021 τηλεφώνησε στον παιδικό σταθμό και ζήτησε την προϊσταμένη. Εκείνη, παρουσία και άλλων εκπαιδευτικών, άκουσε τον 52χρονο να την απειλεί πως θα κλείσει τον σταθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο άντρας ήθελε να εκδικηθεί την συγκεκριμένη υπάλληλο γιατί εκδιώχθηκε με συλλογή υπογραφών ενοίκων από την πολυκατοικία , που ζούσε και εκείνη…

Σε ερώτηση γιατί θα το κάνει αυτό , εκείνος απάντησε πως έχει βίντεο και φωτογραφίες με τον βιασμό του παιδιού του… «Βιάζεται η κόρη μου εκεί μέσα» φώναζε ο 52χρονος. Μέχρι να ανακαλύψουν πως στον σταθμό δεν υπήρχε παιδί με το όνομα του καταγγέλοντα, τα ελάχιστα λεπτά της ώρας φάνηκαν αιώνες στο προσωπικό. Αμέσως ζήτησαν παρέμβαση της αστυνομίας και ο 52χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε να εκδικηθεί την συγκεκριμένη υπάλληλο γιατί εκδιώχθηκε με συλλογή υπογραφών ενοίκων από την πολυκατοικία , που ζούσε και εκείνη… Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 900 ευρώ πρόστιμο και 18 μήνες με αναστολή.

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ