Τον θυμόμαστε από το μεγάλο του χιτ «Despacito». Ο Daddy Yankee, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ramón Luis Ayala Rodríguez μας είχε χαρίσει επίσης πασίγνωστα τραγούδια όπως τα «Gasolina» και «Limbo».

Στην τελευταία του περιοδεία La Meta (The Goal), στο Πουέρτο Ρίκο την Κυριακή, ο Daddy Yankee σόκαρε το κοινό με την ανακοίνωσή του.

«Φίλοι μου, αυτή η μέρα για μένα είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου»

«Φίλοι μου, αυτή η μέρα για μένα είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου», είπε στο πλήθος στα Ισπανικά και συνέχισε: «Και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί το να ζεις μια ζωή με επιτυχία δεν είναι το ίδιο με το να ζεις μια ζωή με σκοπό». Ο Yankee είπε επίσης ότι ένιωθε «μισός για πολύ καιρό», ακόμη και με την αγάπη που λάμβανε από τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

«Πρέπει να ομολογήσω ότι αυτές οι μέρες τελείωσαν. Κάποιος μπόρεσε να γεμίσει αυτό το κενό», εξήγησε στους φαν αναφέροντας στη συνέχεια ένα εδάφιο της Βίβλου «Τι ωφελεί για έναν άνθρωπο να κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο, αλλά να χάσει την ψυχή του;».

«Γι’ αυτό απόψε το αναγνωρίζω και δεν ντρέπομαι να πω σε όλο τον κόσμο ότι ο Ιησούς ζει μέσα μου και ότι θα ζήσω για αυτόν», είπε ο τραγουδιστής στο πλήθος, ανακοινώνοντας την απόφασή του.

Ο Yankee δήλωσε στη συνέχεια ότι σχεδιάζει μια «νέα αρχή», χρησιμοποιώντας το πραγματικό του όνομα Ramón Ayala.

«Τι ωφελεί για έναν άνθρωπο να κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο, αλλά να χάσει την ψυχή του;»

«Όλα τα εργαλεία που έχω στην κατοχή μου, όπως μουσική, κοινωνικά δίκτυα, πλατφόρμες, μικρόφωνο – όλα όσα μου έδωσε ο Ιησούς, είναι τώρα για το βασίλειό του», ανέφερε. «Σε ευχαριστώ πολύ, Πουέρτο Ρίκο, και ελπίζω να περπατήσεις μαζί μου σε αυτό το νέο ξεκίνημα».

«Σε όλους τους ανθρώπους που με ακολούθησαν, ακολουθήστε τον Ιησού Χριστό, που είναι ο δρόμος, η αλήθεια και η ζωή», προέτρεψε τους θαυμαστές του.

Μετά το τέλος της συναυλίας του, δεκάδες drones σχημάτισαν πάνω από την αρένα έναν σταυρό όπως και τις λέξεις «Cristo viene» («Ο Χριστός θα έρθει»).ΠΗΓΗ