Εναν δικό της άνθρωπο αποχαιρετά η Ρούλα Κορομηλά με συγκινητικό μήνυμα που περιγράφει τη σχέση που είχε αναπτύξει με τον Βασίλη Καρρά. Μέσα σε μόνο λίγες λέξεις η κυρία Κορομηλά δίνει την ουσία του χαρακτήρα του Βασίλη Καρρά, ο χαμός του οποίου βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

«Χριστούγεννα στο Μπράβο χωρίς τον Βασίλη Καρρά δεν έγιναν ποτέ» γράφει η Ρούλα Κορομηλά που δημοσιεύει ένα βίντεο από ρεβεγιόν Χριστουγέννων που πέρασε μαζί με τον Καρρά στο πλατό της ψυχαγωγικής εκπομπής της, που έμεινε στην ιστορία για την επιτυχία της.

«Πάντα εκεί, ευγενικός, καλόκαρδος, ευαίσθητος και δοτικος σε όλο τον κόσμο. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας, τις συμβουλές, τα γέλια στα παρασκήνια, την λαχτάρα του με με βλέπει χαρούμενη, την στήριξη κάθε φορά που τον είχα ανάγκη να βγει στην εκπομπή. Απόψε Βασίλη, κάνει ο παράδεισος ρεβεγιόν μαζί σου».

Η συγκινητική ανάρτηση

Απόψε έχει γλέντι εκεί ψηλά

Την ίδια σκέψη με την Ρούλα Κορομηλά ότι απόψε στον Παράδεισο έχει γιορτή έκαναν και αρκετοί φανατικοί οπαδοί του Βασίλη Καρρά που έχουν συνδυάσει όλες τις μεγάλες στιγμές της συναισθηματικής ζωής τους με τραγούδια του.

Όλοι ανεξαιρέτως τονίζουν το πόσο προσιτός παρέμεινε παρά την επιτυχία, ταπεινός και ευγνώμων στον κόσμο που τον ανέδειξε.

«Γιατί ήταν ξεχωριστός; Γιατί η αγάπη του κόσμου έκανε το Βασίλη να δακρύζει..» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ένα από τα χιλιάδες μηνύματα που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.ΠΗΓΗ