Το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Omid Scobie που γράφει για τις σχέσεις των μελών της Βασιλικής Οικογένειας της Βρετανίας, κάνει λόγο φυσικά και για τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μπορούσε να λείπει από την ημερήσια διάταξη των ζητημάτων που αφορούν τους γαλαζοαίματους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Χάρι -ο ανεσταμμένος καθρέφτης του Γουίλιαμ- έχει ακόμη εκκρεμότητες στη Βρετανία

Έχει αφήσει πίσω της το Παλάτι

Τι μας λέει ο συγγραφέας στο «Endgame» για τη σύζυγο του Πρίγκιπα Χάρι; Ότι η Μέγκαν απέχει μακράν, πλέον, από το Παλάτι, το έχει αφήσει πίσω της, όχι μόνο γιατί μετακινήθηκε με την οικογένειά της στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο χρόνος περνάει, αλλά και ως σκέψη έχει απομακρυνθεί η Βασιλική Οικογένεια από το νοητικό της πεδίο ως προοπτική.

Ενώ ο Omid Scobie θεωρεί ότι ο Δούκας του Σάσεξ έχει αφήσει «ατελείωτες δουλειές» με τη Βρετανία, για τη Μέγκαν Μαρκλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Έχει κλείσει τις υποθέσεις της  και τον κύκλο της μ’ αυτό το θέμα, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους συγγραφέα στο «PEOPLE».

Η Μέγκαν έχει κλείσει τον κύκλο της με το Παλάτι

Ανοιχτές υποθέσεις για τον Χάρι στην Αγγλία

Το βιβλίο που αναφέρει διεξοδικές λεπτομέρειες για τις σχέσεις του Χάρι με τον Γουίλιαμ και του Χάρι με τον θεσμό του Παλατιού, θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου.

Όπως αποκαλύπτει ο Omid Scobie, όταν ξεκίνησε τη διαδικασία συγγραφής, ήρθε σε επαφή με κάποιες πηγές που πρόσκεινται στον κοντινό κύκλο ανθρώπων της Μέγκαν Μαρκλ κι εκεί διαπίστωσε ότι η Δούκισσα του Σάσεξ δεν θέλει να έχει καμία σχέση με όλο αυτό που αφορά τη βασιλική οικογένεια.

Ο συγγραφέας που καλύπτει τα θέματα του… Στέμματος για πάνω από μια δεκαετία, θεωρεί ότι για τον Χάρι τα πράγματα είναι διαφορετικά απ’ ό,τι για τη γυναίκα του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «Έχει ακόμη κάποιος ανολοκλήρωτες υποθέσεις, ιδίως όταν πρόκειται για τις μάχες του με τον Τύπο».

«Έμεινα έκπληκτος, όταν έμαθα ότι ακόμη κι η Μέγκαν έχει κάποιου είδους αλληλογραφία με τον Κάρολο, στέλνοντάς του φωτογραφίες των παιδιών»

Προχωράει στο μέλλον, παρόλο που διατηρεί έμμεση επικοινωνία με τον Βασιλιά Κάρολο

Δίαυλος και ελπίδα για το μέλλον

Ωστόσο, η Μέγκαν και ο Χάρι έχουν κρατήσει ζωντανό τον δίαυλο επικοινωνίας με τον Βασιλιά Κάρολο, κάτι που αποδείχθηκε και πρακτικά –παρά την παραφιλολογία των προηγούμενων ημερών για τα 75α γενέθλιά του- όταν μίλησαν μαζί του για να του ευχηθούν για αυτά.

Όπως είπε ο συγγραφέας του «Endgame», «Έμεινα έκπληκτος, όταν έμαθα ότι ακόμη κι η Μέγκαν έχει κάποιου είδους αλληλογραφία με τον Κάρολο, στέλνοντάς του φωτογραφίες των παιδιών, παρόλο που δεν είναι απευθείας με τον ίδιο. Δείχνει όμως ότι υπάρχει μια κάποια προθυμία εδώ».

Για τον Scobie, ο Χάρι αποτελεί τον ανεστραμμένο καθρέφτη για τον αδερφό του τον Γουίλιαμ, καθώς θεωρεί ότι την τελευταία δεκαετία άλλαξαν κι οι δυο τους πάρα πολύ.

Κι αυτό που ήταν σημαντικό για τον Γουίλιαμ πριν δέκα χρόνια δεν είναι πλέον.ΠΗΓΗ