Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, 19:06

Εισβολή διαρρηκτών στην πολυκατοικία που βρίσκεται το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Εισβολή διαρρηκτών για δεύτερη φορά στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το γραφείο του πρώην υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου. Οι άγνωστοι προξένησαν ζημιές σε τουλάχιστον εννέα γραφεία στην οδό Μαυροκορδάτου, στο κέντρο της Αθήνας. Μόνο που αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίησαν εξελιγμένα διαρρηκτικά εργαλεία αλλά… γκρέμισαν τις κάσες και τα κουφώματα για να μπουν στο εσωτερικό.  

Παρά την αυξημένη αστυνόμευση στο κέντρο της Αθήνας οι άγνωστοι έδρασαν ανενόχλητοι και αδιαφορώντας για τον θόρυβο που προκαλούσαν. Νωρίς το πρωί οι ιδιοκτήτες των γραφείων, κυρίως δικηγορικά, πήραν σκούπα, φαράσι και κουβάδες για να μαζέψουν τα… μπάζα και ότι απέμεινε από το γιαπί που άφησαν πίσω τους οι κακοποιοί.

Αυτή τη φορά το γραφείο του κυρίου Τσακαλώτου δεν μπήκε στο στόχαστρο των δραστών όπως είχε γίνει στις αρχές του περασμένου Μαΐου. Σύμφωνα με την αστυνομία, που ενημέρωσε για το περιστατικό μετά την δημοσιοποίηση του, οι δράστες αφαίρεσαν μόνο δυο φορητούς υπολογιστές.

Αστυνομικοί της Σήμανσης ερεύνησαν για αποτυπώματα των… οικοδόμων – διαρρηκτών οι οποίοι άφησαν πίσω τους σπασμένες πόρτες και τούβλα. 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, 19:06

ΠΗΓΗ