Μια ερωτική σκηνή ανάμεσα στη Jenna Ortega και τον Martin Freeman στη νέα ταινία Miller’s Girl χαρακτηρίστηκε αηδιαστική και άβολη για το κοινό που στάθηκε στην ηλικιακή διαφορά των 31 ετών.

Η 21χρονη Jenna Ortega υποδύεται τη 18χρονη μαθήτρια Cairo Sweet, ενώ ο 52χρονος Martin Freeman έχει αναλάβει τον ρόλο του καθηγητή της Jonathan Miller.

Οι δυο τους μπλέκονται σε μια πολύ περίπλοκη και ακατάλληλη σχέση, με την Cairo Sweet να επιλέγει να γράψει μια σεξουαλική ιστορία αφού της δόθηκε μια εργασία δημιουργικής γραφής από τον Jonathan.

Οι σκηνές αργότερα παίζονται στην οθόνη από τους δύο πρωταγωνιστές, προκαλώντας αναστάτωση στους θεατές για το «άβολο» ηλικιακό χάσμα ανάμεσά τους.

«Νιώθω άβολα»

«Νομίζω ότι τελείωσα με τις ταινίες με το χάσμα ηλικίας. Είναι όλες αηδιαστικές και τις έχω βαρεθεί. Καμία Jenna Ortega και κανένας Martin Freeman δεν θα μπορούσε να σώσει αυτή την ταινία για εμένα», σημείωσε χρήστης στο Twitter.

«Νιώθω άβολα» επέλεξε να σχολιάσει άλλος χρήστης, με κάποιον να σημειώνει πως αυτό το κλιπ της Jenna Ortega με τον Martin Freeman είναι ίσως ό,τι χειρότερο έχει δει ποτέ.

Υπήρξαν φυσικά και κάποιοι που επέλεξαν να υπερασπιστούν την ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε η πρωτοεμφανιζόμενη στο Χόλιγουντ Jade Halley Bartlett.

«Είναι ταινία. Υποδύεται. Ηρεμήστε» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, επισημαίνοντας πως το κοινό φρίκαρε επειδή η Jenna Ortega φιλάει ένα κορίτσι σε μια σκηνή και παίρνει τη doggy στάση με τον Martin Freeman.ΠΗΓΗ