Η Cullen Johnson Hill, η οποία ήταν επιλαχούσα του διαγωνισμού Μις Αμερική 1995, δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο εξιστορεί λεπτομερώς τη μάχη της με τον εθισμό στο αλκοόλ και το ταξίδι της προς τη νηφαλιότητα.

«Θα γίνω καλά. Έχω έναν υπέροχο γιο και έναν σύζυγο που με αγαπάει πάρα πολύ»

Η πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, διατύπωσε αφιλτράριστα το «πώς μοιάζει ο εθισμός» ώστε να ενθαρρύνει και άλλους να σταματήσουν να καταναλώνουν αλκοόλ.  «Μόλις βγήκα από τη φυλακή, εκτίοντας την ποινή μου που οφειλόταν στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και αυτό είναι το ταξίδι μου», είπε σε ένα βίντεο στο TikTok στις 29 Νοεμβρίου. «Είμαι πολύ καλύτερη όταν είμαι νηφάλια».

@cullenhill113♬ original sound – Cjhill

«Ξέρω πώς είναι η νηφαλιότητα – και είναι υπέροχη»

Δείχνοντας το μαυρισμένο της μάτι και το κοντό της κούρεμα, η Cullen δήλωσε ότι θέλει οι θεατές να δουν πώς είναι η ζωή της, καθώς «έδωσε τον λόγο της» στον ίδιο της τον εαυτό, να παραμείνει καθαρή μετά τον εγκλεισμό της– για τριάντα ημέρες – πίσω από τα κάγκελα.  «Είμαι αλκοολική και παλεύω με αυτό από τα 24 μου», είπε η Cullen. «Όμως θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όλους σας για να σας πω ότι υπάρχει ελπίδα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα γίνω καλά. Έχω έναν υπέροχο γιο και έναν σύζυγο που με αγαπάει πάρα πολύ. Αλλά θα ήθελα απλώς να σας πω, σας παρακαλώ, αν υποτροπιάζετε, σταματήστε. Έμεινα τεσσεράμισι χρόνια νηφάλια. Ξέρω πώς είναι η νηφαλιότητα – και είναι υπέροχη».

Η Cullen Johnson Hill σταμάτησε αρχικά το αλκοόλ πριν από δώδεκα χρόνια μαζί με τον σύζυγο της, ο οποίος παρέμεινε νηφάλιος κατά τη διάρκεια της υποτροπής της. «Ο διάβολος συνεχίζει να με οδηγεί πίσω στο ποτό και δεν αξίζει τον κόπο. Άρα λοιπόν, τέλος».

*Με πληροφορίες από Εonline

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ