Η Εβδομάδα Μόδας F/W 2024/25 του Παρισιού ξεκίνησε και ο οίκος Victoria Beckham παρουσίασε τη συλλογή του, την Παρασκευή 1 Μαρτίου. Πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο, η Victoria έπεσε στο γυμναστήριο και έσπασε το πόδι της.

Ένα σπασμένο πόδι όμως δεν είναι αρκετό για να σταματήσει τη μόδα. Η επίδειξη μόδας πρέπει να γίνει και η Victoria εθεάθη σε αρκετές περιπτώσεις την τελευταία εβδομάδα να περιφέρεται στο Παρίσι με πατερίτσες, μια μπότα αποκατάστασης στο σπασμένο της πόδι και ένα τακούνι στο άλλο.

Η Victoria έφτασε στο Παρίσι με το τρένο και φωτογραφήθηκε να φεύγει από τον σιδηροδρομικό σταθμό Gare du Nord επίσης με τακούνι.

«Προφανώς το μικρό ατύχημα της γυναίκας μου στο γυμναστήριο ήταν ένα καθαρό σπάσιμο»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μοιράστηκε  αρχικά την είδηση του ατυχήματος στο Instagram, κοινοποιώντας μια φωτογραφία του ποδιού της Victoria μέσα σε μια ιατρική μπότα. «Προφανώς το μικρό ατύχημα της γυναίκας μου στο γυμναστήριο ήταν ένα καθαρό σπάσιμο», έγραψε. Πρόσθεσε επίσης μερικά emojis μιας καρδιάς και ενός λυπημένου προσώπου, καθώς και ένα αυτοκόλλητο του Σνούπι ντυμένου ως γιατρός.

Η Victoria μίλησε κι αυτή για τον τραυματισμό της, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. «Ευτυχισμένη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για μένα…» έγραψε σε μια φωτογραφία της που τη δείχνει να βάζει πάγο στο πόδι της. «Έπεσα στο γυμναστήριο» σχολίασε, προσθέτοντας ένα emoji με την παλάμη στο πρόσωπο. Ο Beckham έκανε reshared την ιστορία και της έκανε μια πολύ πιεστική ερώτηση. «Πόσο μεγάλο είναι το δάχτυλο του ποδιού σου; Wow, δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ».

Photo: Reuters

Photo: Reuters

Photo: Reuters

Photo: Reuters

Έτσι, η Victoria εμφανίστηκε με τις πατερίτσες της μετά το πέρας του σόου της στο Παρίσι, ντυμένη στα μαύρα ενώ κάτω από το αμάνικο top της διαγράφονταν τα καλογυμνασμένα της χέρια. Φυσικά, όταν βγήκε να χαιρετήσει δεν παρέλειψε να στείλει ένα φιλί στον Ντέιβιντ.

Δείτε το βίντεο: 

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ