Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 13:31

Η WATT+VOLT τοποθετεί φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Με τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες να παρουσιάζουν συνεχώς νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η ανάγκη για διεύρυνση του δικτύου φορτιστών γίνεται πιο αναγκαία από ποτέ. Βάζει φορτιστές σε οδικό δίκτυο και επιχειρήσεις

Για τη WATT+VOLT η ηλεκτροκίνηση αποτελεί προτεραιότητα και αυτό αποδεικνύεται μέσω του Chargespot, της πρωτοποριακής υπηρεσίας η οποία λειτουργεί μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής και δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 100.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μέσω της εφαρμογής μπορούν να εντοπίζουν τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους εύκολα, οικονομικά και με ασφάλεια.

 

Από την Αθήνα, έως την Ξάνθη και τη Ρόδο

Σπουδαίο είναι το γεγονός ότι WATT+VOLT επενδύει στο δίκτυο φορτιστών Chargespot το οποίο και διευρύνεται διαρκώς σε όλη την Ελλάδα καθιστώντας το ακόμα περισσότερο λειτουργικό και εύκολα προσεγγίσιμο για τους οδηγούς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ήδη φορτιστές Chargespot έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Τα μέλη του δικτύου είναι πολλές και διαφορετικές επιχειρήσεις όπως: ξενοδοχεία (Εγνατία City Hotel & Spa στην Καβάλα, Apollo Beach Hotel στην Ρόδο) αντιπροσωπείες (Καλογρίτσας, Suzuki Soulanis στην Πάτρα), μεγάλα γυμναστήρια (YAVA Gym στην Ν. Μάκρη) αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα (Flamingo Retail Park στην Ξάνθη).

Οι συνεργάτες/ μέλη του δικτύου Chargespot Business απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια όπως: αποκτούν έσοδα από τις φορτίσεις, οφέλη στο λογαριασμό ρεύματος, δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τους πελάτες τους και αποδεικνύουν έμπρακτα την πράσινη στάση τους απέναντι στο περιβάλλον.

Η WATT+VOLT αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την οικολογική της ευαισθησία μέσα από πράξεις και συνεχίζει δυναμικά να «πατάει» γκάζι στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Μέσα από το ολοκαίνουργιο microsite https://chargespot.gr/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τα πάντα για το Chargespot της WATT+VOLT.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H WATT+VOLT διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη λύση για την ηλεκτροκίνηση

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 13:31

ΠΗΓΗ