Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, 16:31

Ατρόμητος: Λύση συνεργασίας με Χριστοδουλόπουλο, Ενσικουλού, Ραμπέγιο και Γκάλο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τέσσερις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Κλαρκ Ενσικουλού, Μπράιαν Ραμπέγιο, Ροντρίγκο Γκάλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

«O Κλαρκ Ενσικουλού ολοκληρώνει την παρουσία του στην ομάδα μας έπειτα από τριετή θητεία, στην οποία είχε 79 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε και 9 γκολ. Ο Μπράιαν Ραμπέγιο ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο του 2020 και είχε σε αυτό τον 1,5 χρόνο κατέγραψε 31 συμμετοχές, σημειώνοντας και ένα γκολ.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο συμπλήρωσε δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα μας, έχοντας συνολικά 54 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σημείωσε και τρία γκολ, όλα με απ’ ευθείας εκτελέσεις φάουλ. Τέλος, ο διεθνής μεσοεπιθετικός, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έπειτα από μία σεζόν παρουσίας με το «Αστέρι», είχε 26 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Η οικογένεια του Ατρόμητου τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας τους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ του Πδεριστερίου.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, 16:33

ΠΗΓΗ