Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Μαντλίν ΜαΚκαν, της τρίχρονης που εξαφανίστηκε το 2007 από τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία και έκτοτε δεν έχει βρεθεί ίχνος της.

Αν και οι βρετανικές και πορτογαλικές αρχές δεν έχουν εντοπίσει κανένα στοιχείο μέχρι σήμερα για τη Μαντλίν, μαρτυρίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δίνουν ελπίδες ότι ίσως είναι ζωντανή.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας που βρισκόταν στην περιοχή που εξαφανίστηκε το κορίτσι, αποκάλυψε ότι συνομίλησε με έναν φίλο του Γερμανού. Ισχυρίζεται ότι ο προφυλακισμένος Κρίστιαν Μπρύκνερ ζήτησε βοήθεια προκειμένου να απαγάγει ένα παιδί.

Σύμφωνα με το Sky News  ο Κρίστιαν Μπρύκνερ που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν και μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για την υπόθεση, φέρεται να είπε στον φίλο του ότι σχεδιάζει να αρπάξει ένα παιδί, προκειμένου να το δώσει σε άλλον άνδρα και εκείνος με τη σειρά του να το πουλήσει σε άτεκνο ζευγάρι από τη Γερμανία.

Ο κοινός φίλος του Ραλφς και του Κρίστιαν έμενε τότε σε μια σκηνή και αντιμετώπιζε σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, ενώ ο Μπρύκνερ σε τροχόσπιτο.

Ο Ραλφς έμαθε για την απαγωγή, όταν ο φίλος του ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που είχαν μαζί: «Τον ρώτησα τι συμβαίνει και, τελικά, μου εξομολογήθηκε ότι πήγε να εμπλακεί με τον Κρίστιαν για να κλέψει ένα παιδί από την Πράια ντα Λουζ από μια πλούσια οικογένεια. Μου αποκάλυψε πως δεν ήθελε να πάρει λύτρα για την απαγωγή, αλλά να δώσει το παιδί σε έναν πελάτη του, ο οποίος θα το πουλούσε σε ζευγάρι», υποστήριξε ο 59χρονος.

Όπως είπε, μια εβδομάδα αργότερα επέστρεψε στο διαμέρισμά του στο Ηνωμένο Βασίλειο και τότε πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ για την εξαφάνιση της τρίχρονης.

Η μαρτυρία αυτή δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, καθώς αναπτερώνει τις ελπίδες ότι το κορίτσι μπορεί να είναι ζωντανό.

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ