Μπορεί το κοινό να την βλέπει να κάνει τα σόου της, με τις προκλητικές της εμφανίσεις και τα αποκαλυπτικά της ρούχα, αλλά ακόμη κι η Κιμ Καρντάσιαν κινδυνεύει από τον εαυτόν της, την υπερ-έκθεση και την πέρα από τις δυνάμεις της απασχόληση, όσο κι αν εμείς δεν αναγνωρίζουμε ακριβώς ποια είναι η «δουλειά» της.

Τη βλέπουμε ως τηλε-περσόνα, μοντέλο, επιχειρηματία και ως μια περιφερόμενη φιγούρα. Δεν αντιλαμβανόμαστε ενδεχομένως ότι πίσω απ’ όλο αυτό το καλοστημένο θεαθήναι, υπάρχει πολύ εργασία και ενασχόληση, αφού άλλωστε κατορθώνει να στηρίξει και το brand της «SKIMS».

Φόβοι για την υγεία της

Με προσωπικό κόστος η υπερ-προβολή

Το «φάτε μάτια ψάρια» που έχει βασίσει όλη της την επιχείρηση, έχει πλέον κόστος και για την προσωπική της υγεία.

Οι θαυμαστές και οι ακόλουθοί της νιώθουν ανησυχία για την κατάστασή της, καθώς στην προσπάθειά της να «τρέφει» συνεχώς όλο αυτό το κοινό με καινούρια ερεθίσματα που προκαλούν το ενδιαφέρον τους, εξαντλείται η Κιμ Καρντάσιαν. Χάνει τον εαυτόν της κυριολεκτικά και βάζει σε κίνδυνο τη σωματική, ψυχική και πνευματική της υγεία.

Η ίδια η 43χρονη παραδέχτηκε ότι όντως δεν θυμάται κάποια από τα πράγματα που έχει κάνει

Ανησυχεί και η μητέρα της

Με κενά και απώλεια μνήμης λόγω υπερκόπωσης

Όσοι παρακολουθούν επισταμένως την καριέρα της και τις εμφανίσεις της, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία της, την ισορροπία της ως ατόμου και τη διαύγειά της.

Το πρόγραμμά της είναι πολύ έντονο, από δραστηριότητα σε δραστηριότητα, και θέτει υπό αμφισβήτηση τη σωματική της ακεραιότητα.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών παρουσιάστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians», μετά από ένα εξαντλητικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη, παρουσιάστηκε να υποφέρει από κενά καθώς και από απώλεια μνήμης.

«The Kardashians»

Η κατάσταση αυτή ήρθε μετά από έναν τεράστιο όγκο εκδηλώσεων και εμφανίσεων που είχε να χειριστεί επαγγελματικά. Οπότε η αντοχή της διαταράχθηκε και οι θαυμαστές της φοβούνται ότι θα έχει επιπτώσεις μακροπρόθεσμα στην πορεία της.

Η ίδια η 43χρονη παραδέχτηκε ότι όντως δεν θυμάται κάποια από τα πράγματα που έχει κάνει, όπως επίσης νιώθει μια ομίχλη στο κεφάλι της να κυριαρχεί για κάποια θέματα.

Γι’ αυτό και η μητέρα της ανησυχεί σοβαρά για την κόρη της, μήπως βρίσκεται στα πρόθυρα burn out.

Η Κιμ Καρντάσιαν αποδίδει την εξέλιξη αυτή στην αδυναμία της να πει όχι στους ανθρώπους, γιατί φοβάται μήπως τους χάσει και δεν έχει πλέον την υποστήριξή τους σε αυτά που επιθυμεί. Εάν τους δυσαρεστήσει, ανησυχεί ότι θα της γυρίσουν την πλάτη.ΠΗΓΗ