Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021, 09:29

Μπλόφα η απειλή αποκλεισμού τριών θηρίων της ποδοσφαιρικής Ευρώπης!

Κυκλοφόρησε ως φήμη. Ότι η ΟΥΕΦΑ, η ποδοσφαιρική αρχή της Ευρώπης, σκέπτεται ή έχει ήδη αποφασίσει να αποκλείσει τρία μεγαθήρια, την Ρεάλ, την Μπαρτσελώνα και την Γιουβέντους. Πλάκα μας κάνουν; Δεν αποκλείεται. Όλη αυτή η ιστορία να είναι στημένη, προκειμένου να διευκολύνει τις εξελίξεις. Δηλαδή;

Πασίγνωστο και παλιό το έργο, τα μεγαθήρια της Ευρώπης να θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν από την κεντρική διοίκηση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την UEFA, η οποία σέρνει και τη μεσαία τάξη, και τη λετσαρία και προσπαθεί να κωλομπαρέψει τα συμφέροντα τους με την αριστοκρατία των κλαμπ. Οι δυο ισπανικές (φώτο, μεταξύ τους παιχνίδι) και η ιταλική ήταν από τους πρωταγωνιστές της κίνησης των μεγάλων κλαμπ που είχαν συμφωνήσει να στήσουν δικιά τους οργάνωση, έξω από το champions league.

Και βγαίνει αυτή η βρώμα, ότι η UEFA, προφανώς σε μια επίδειξη ισχύος, έχει αποφασίσει ή το… σκέπτεται να τιμωρήσει με εξοστρακισμό τις αντάρτισσες Γιούβε, Μπάρτσα και Ρεάλ. Πλάκα μας κάνουν; Ποια είναι η UEFA μπροστά στα μεγάλα μαγαζιά της Ευρώπης; Το πιθανότερο, αν τελικά τα λαμόγια της UEFA τολμήσουν να αποκλείσουν τις ”3 αδελφές”, τότε να δηλώσουν συμπαράσταση οι Λίβερπουλ, Ίντερ, οι δυο Μάντσεστερ, η Παρί, η Μπάγερν, η Αθλέτικο. Και το έργο να πάει προς τα εκεί που έχει… προσυμφωνηθεί, ανάμεσα στα λαμόγια της UEFA και το καπετανάτο των ισχυρών κλαμπ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει, να μην εξελιχθεί τελικά η δουλειά σύμφωνα με τα συμφέροντα των θηρίων της Ευρώπης. Σ’ ένα χρόνο, σε πέντε χρόνια. Μήπως οι διοργανώσεις της UEFA είναι ίδιες όπως ξεκίνησαν το 1955; Τίποτα δεν ισχύει σήμερα σε σύγκριση με τη δεκαετία του ΄60. Πέθανε το κύπελλο Εκθέσεων, φτιάχτηκε το europa league, άλλαξαν τα δεδομένα συμμετοχής, αυξήθηκε ο αριθμός των ομάδων, μπήκαν δικλείδες με σειρά προκριματικών προκειμένου να μην πλησιάζουν στους ομίλους οι ομάδες λυγούρια, φτιάχτηκε τρίτη διοργάνωση, το conference για τους παραπονεμένους κ.α. Όλα αυτά για ικανοποιήσουν τις ισχυρές ομάδες, που δικαιολογημένα δεν τους συμφέρει να μπλέκουν τα χνώτα τους με ομάδες μικρών κυβικών.

……………………………………………….

Πυγμαχία και πάλη τροφοδοτούν με μπράβους τη… νύχτα, διάβασε στο apodytiriakias.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021, 09:34

ΠΗΓΗ