Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, 11:38

Το τρέιλερ του «I Am Everything» προσφέρει στους θαυμαστές ματιά στην ταινία που εξιστορεί τη ζωή και τη συνεισφορά του αείμνηστου καλλιτέχνη στη μουσική, στην queer κοινότητα της εποχής και σε άλλους τομείς.

Το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία της Λίζα Κορτέζ θα περιλαμβάνει πλάνα αρχείου από την καριέρα και την προσωπική ζωή του θρύλου, συνεντεύξεις με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, καθώς και νέες συνεντεύξεις με μουσικούς, την οικογένειά του και τους φίλους τους με όλους να συζητούν για το πολιτιστικό αντίκτυπό του.

Μεταξύ άλλων μιλούν για τον Little Richard καλλιτέχνες οι οποίοι επηρεάστηκαν από το έργο του, ο Μικ Τζάγκερ, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ο σκηνοθέτης Τζον Γουότερς.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Η ταινία συμπαραγωγή του Rolling Stone αφηγείται τη σύνθετη ιστορία του πρωτοπόρου του μουσικού, ο οποίος σε ένα από τα αρχειακά πλάνα αναφέρει: «Γνωρίζατε ότι ο Έλβις Πρίσλεϊ και ο Πατ Μπουν πούλησαν περισσότερα αντίτυπα του “Tutti Frutti” από εμένα;».

 

Το ντοκιμαντέρ «Little Richard: I Am Everything» θα προβληθεί στις 11 Απριλίου σε κινηματογράφους και στη συνέχεια στις 21 Απριλίου θα είναι διάθεσιμη σε ψηφιακές πλατφόρμες.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, 11:39

ΠΗΓΗ