Το 2023 σε λίγες ημέρες θα δώσει τη θέση του στο επόμενο έτος και η γνωστή εταιρία παραγωγής ταινιών για ενήλικες, η Sirina θέλησε να το αποχαιρετήσει με μία έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας μας εξέπληξαν.

Οι πρωταγωνίστριες των ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη κλήθηκαν να απαντήσουν ποιους διάσημους Έλληνες θα ήθελαν στο πλευρό τους σε μια ταινία τέτοιου περιεχομένου.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα με ποιον διάσημο Έλληνα θα ήθελαν να γυρίσουν ταινία στη Sirina, οι πέντε κορυφαίες σταρ της εταιρίας ως πρώτη τους επιλογή έχουν τον Τάσο Νούσια, με τον Αναστάση Ροϊλό να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.

Oι άντρες στην Ελλάδα αγαπούν την κατηγορία teens 18+, δηλαδή ταινίες με νεαρές πρωταγωνίστριες

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ενώ στη δεκάδα φιγουράρει ακόμα ένας ηθοποιός της «Μάγισσας», ο Θεοδόσης Φυλακτός.

Όσο για τους υπολοίπους του Τop 10; Το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού δεσπόζει στην τέταρτη θέση, ακολουθεί ο Γιάννης Στάνκογλου στην πέμπτη, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται στην έκτη θέση. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Βασίλης Μίχας συμπληρώνουν αντίστοιχα τις τρεις τελευταίες θέσεις.

Tα πέντε πιο δημοφιλή αγόρια της Sirina, με τη σειρά τους, έστεψαν «βασίλισσα» του σεξαπίλ τη Φαίη Σκορδά, με την Ελένη Φουρέιρα να τερματίζει δεύτερη.

Η Ιωάννα Τούνη, η Αναστασία και η Josephine συμπληρώνουν των πρώτη πεντάδα με τις προτιμήσεις των ανδρών ηθοποιών αισθησιακών ταινιών, ενώ οι υπόλοιπες που είχαν την τιμητική τους είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι Ελληνίδες προτιμούν σκηνές αποπλάνησης και ομαδικό

Στη ίδια έρευνα για το 2023 δίνονται και απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα για τις ερωτικές προτιμήσεις στη χώρας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι άντρες στην Ελλάδα αγαπούν την κατηγορία teens 18+, δηλαδή ταινίες με νεαρές πρωταγωνίστριες, ενώ κάποιοι δίνουν βάση και στο σενάριο.

Δημοφιλείς στους άντρες είναι και οι ερωτικές ταινίες με μοντέλα ή διασημότητες. Από την άλλη μεριά, οι Ελληνίδες επιλέγουν ερωτικές ταινίες με kinky σενάριο, απιστίες και σκηνές αποπλάνησης.

Όσο για την πόλη που αναδείχθηκε το 2023 πρωταθλήτρια στη θέαση ερωτικών ταινιών; Αυτή είναι η Αθήνα, με ποσοστό 42% στους άντρες και 38% στις γυναίκες.

Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη, με ποσοστό 25% σε άντρες και 28% σε γυναίκες. Η Πάτρα ήρθε τρίτη στο αντρικό κοινό με 13%, ενώ οι Σέρρες πήραν το «χάλκινο» στη γυναίκες, με 17%. Κρήτη, Λάρισα, Βόλος και Καλαμάτα φιγουράρουν επίσης στα στατιστικά της κατηγορίας των ανδρών, με ποσοστά 8%, 7%, 3% και 2% αντίστοιχα, ενώ Καλαμάτα, Κρήτη και Πάτρα υπάρχουν στη γυναικεία κατηγορία με 12%, 9% και 5%.ΠΗΓΗ