Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023, 16:56

«Ο κ. Μητσοτάκης κρύβει πάρα πολλά πράγματα από τον Ελληνικό λαό, σε ένα όμως είναι διάφανος και ειλικρινής: στην προτίμησή του στην αυστηρά ελεγχόμενη επικοινωνία έναντι των θεσμικών διαδικασιών», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

Προσθέτοντας: «Εύλογα λοιπόν, επέλεξε να κάνει την πρώτη του ανακοίνωση για την ημερομηνία των εκλογών (ήδη μέγα φάουλ το ότι θεωρεί αυτή την επιλογή θέμα διακριτικής του ευχέρειας), από την ζεστή τηλεοπτική αγκαλιά που παρουσίασε ως συνέντευξη ο Σταύρος Θεοδωράκης», σχολιάζει.

Yπογραμμίζοντας: «Μια συνέντευξη όπου πραγματικά ο Πρωθυπουργός αναδείχθηκε “πρωταγωνιστής” στην υποκρισία, για να τιμήσει και τον υπάλληλο του ολιγαρχικού μέσου που έσπευσε να τον ξεπλύνει για το έγκλημα στα Τέμπη».

«Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε λάβρος κατά του κράτους του αναχρονισμού, του νεποτισμού και των εξυπηρετήσεων, λες και η οικογένεια του, που για μισό αιώνα τώρα, κυβερνάει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο αυτό τον τόπο, ήταν πέρα κι έξω από την διαμόρφωση αυτού του τρόπου διοίκησης της χώρας. Ή μήπως η παράταξη του και οι ολιγάρχες αφεντικά της, ήταν κι αυτοί έξω από αυτό το “σύστημα” εξουσίας;», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Εκεί που έδωσε τα ρέστα του όμως ο Πρωθυπουργός ήταν ότι, στα πλαίσια του αφηγήματος πως “φταίνε όλοι”, προσπάθησε να μεταφέρει ακόμα και στα θύματα ένα μέρος της ευθύνης, και με την γνωστή τακτική της Μητσοτάκης Α.Ε. περί “ατομικής ευθύνης” ζήτησε από επεζήσασα του δυστυχήματος να “βάλει πλάτη”!».

«Με τέτοιους πρωταγωνιστές στην υποκρισία, πραγματικά, τύφλα να έχουν οι κομπάρσοι», καταλήγει.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023, 16:56

ΠΗΓΗ