Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των φετινών Βραβείων Μόδας του Λονδίνου και κάθισαν με Χολιγουντιανούς αστέρες από όλο τον κόσμο. Μάλιστα, το γαλαζοαίματο ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τη διάσημη και πολυαγαπημένη ηθοποιό Αν Χάθαγουεϊ ενώ στο δείπνο, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τη Γκουίνεθ Πάλτροου.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ αναγκάστηκε να εμφανιστεί με αυτό το «κάλυμμα» εξαιτίας μίας μικροεπέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, σημειώνοντας ότι το κάλυπτρο λειτουργεί ως προστατευτικό

Η Mαρί Σαντάλ, εμφανίστηκε με ίσια μαλλιά, κόκκινο κραγιόν και διακριτικά σκουλαρίκια. Επέλεξε μια λευκή μπλούζα με ασημένιες λεπτομέρειες και ασύμμετρο κόψιμο και μια μακριά μαύρη φούστα. Ο Παύλος φορούσε ένα μαύρο κουστούμι με ασορτί μαύρο παντελόνι καθώς και ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο «συνόδευε» ένα επιβλητικό παπιγιόν.

Επίσης, ο Παύλος φορούσε κάλυμμα στο ένα του μάτι, διότι υπεβλήθη σε επέμβαση ρουτίνας στο αριστερό του μάτι.

«Ελπίζω να είναι μια προσωρινή νέα εμφάνιση, αλλά είναι κάπως χαριτωμένος»

Πρόσφατα, η Μαρί Σαντάλ είχε προχωρήσει σε μία ανάρτηση που περιελάβανε μια φωτογραφία του Παύλου Γλύξμπουργκ, ο οποίος απεικονίζονταν να φοράει ένα κάλυμμα στο αριστερό του μάτι γράφοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Ελπίζω να είναι μια προσωρινή νέα εμφάνιση, αλλά είναι κάπως χαριτωμένος».

Το MEGA και η εκπομπή «Live News» αποκάλυψαν ότι ο Παύλος Γλύξμπουργκ αναγκάστηκε να εμφανιστεί με αυτό το «κάλυμμα» εξαιτίας μίας μικροεπέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, σημειώνοντας ότι το κάλυπτρο λειτουργεί ως προστατευτικό.

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ