Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, 23:58

«Πρέπει να πούμε κάποια στιγμή στον ελληνικό λαό την αλήθεια. Ως πολιτικός αρχηγός δεν μπορώ να κρίνω τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά ως άνθρωπος μπορώ να κρίνω ότι και μετά στις δηλώσεις ότι είπαν ψέματα» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα για το χθεσινό debate.

«Ουδείς είπε πως εμείς είμαστε το μόνο κόμμα που ζητήσαμε στη διακομματική επιτροπή να γίνουν ελεύθερα όλες οι ερωτήσεις. Όλοι οι άλλοι αρχηγοί απαγόρευσαν στους δημοσιογράφους να κάνουν ερωτήσεις υπό τον φόβο, φαντάζομαι, της έλλειψης επιχειρημάτων. Πρέπει να πούμε κάποια στιγμή στον ελληνικό λαό την αλήθεια. Είναι εύκολο να πετάς το πυροτέχνημα, αλλά πρέπει να πεις πώς το εννοείς» υποστήριξε αναφερόμενος στην τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη για το ζήτημα των υποκλοπών.

Κληθείς να σχολιάσει την εμφάνιση των άλλων αρχηγών απάντησε:

«Ως πολιτικός αρχηγός δεν μπορώ να κρίνω τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά ως άνθρωπος μπορώ να κρίνω ότι βγαίνοντας είπαν πάλι ψέματα και αυτό είναι πολύ σοβαρό για πολιτικό που ζητάει την ψήφο του ελληνικού λαού» επαναλαμβάνοντας πως η διακομματική δεν επέτρεψε ουσιαστικό διάλογο.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασιών μετά τις εκλογές είπε.

«Εχθές όλοι απευθύνθηκαν στο κομματικό τους ακροατήριο. Ακόμα κι εγώ. Αυτό σημαίνει πως θέλουν να κάνουν μια συμπαγή μάζα ανθρώπων. Αλλά επειδή γνωρίζουν και οι ίδιοι ά πως θα συγκυβερνήσουν και οι τρεις να δούμε πώς θα το καλύψουν μετά …. Θα πουν για λόγους εθνικής ανάγκης ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να πάει ακυβέρνητη θα τα επικαλεστούν όλα αυτά και θα συγκυβερνήσουν» κατέληξε.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, 23:58

ΠΗΓΗ