Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, 19:03

QCY HT01: Προσιτά True Wireless bluetooth ακουστικά με ενεργή ακύρωση θορύβου

Η QCY είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής True Wireless στην οικογένεια της Xiaomi. Συχνά πρώτη στην Κίνα σε πωλήσεις και 4η στον κόσμο. Ηχεία 7mm CCAW voice coil (Copper Clad Aluminum Wire) σχεδιασμένα και ρυθμισμένα από τον Song Boxun, τον -για δεκαετίες- master sound engineer της Harman, που πλέον δουλεύει για την QCY.

Θα ξεχάσεις ότι τα φοράς

Τα εύκαμπτα tips σιλικόνης ασφαλίζουν στη θέση τους ώστε να μην έχεις το παραμικρό άγχος ότι μπορεί να σου πέσουν καθώς κυκλοφορείς. Οι αεραγωγοί τους δεν «πνίγουν» το αυτί ούτε αυξάνουν την πίεση στο εσωτερικό, ενώ οι in-ear αισθητήρες τους ξέρουν πότε φοράς το ακουστικό και πότε το βγάζεις ώστε να κάνουν αμέσως παύση όταν το βγάζεις για λίγο και resume όταν το ξαναφοράς.Αντοχή και χρήση χωρίς περιορισμούς

 

Με το χαμηλότερο latency της αγοράς, τα QCY HT01 είναι τα απόλυτα Gaming Earbuds. Και είτε μιλάμε για γυμναστήριο είτε για outdoor, τα HT01 είναι ανθεκτικά στην υγρασία και το μικρόφωνό τους έχει πλέγμα που μπλοκάρει αποτελεσματικά τον άνεμο.


Έχεις Wireless Φορτιστή;

 

Τόσο η ίδια η θήκη όσο και τα buds φορτίζουν ασύρματα απευθείας πάνω στο φορτιστή! Μπορείς να κάνεις και reverse charge από το κινητό σου! Αλλιώς η θήκη φυσικά φορτίζεται και με USB-C και προσφέρει αυτονομία 30 ώρες (όταν τα AirPods Pro προσφέρουν 24).Πες αντίο στον ενοχλητικό θόρυβο

 

Η QCY σχεδιάζει το ANC της Xiaomi αλλά εδώ ξεπέρασε τα προηγούμενα μοντέλα. Το διπλό μικρόφωνο (ένα στο πίσω μέρος της συσκευής και ένα στη βάση του eartip) σβήνει όλους τους θορύβους κάτω των 1000Hz, (αέρα, κίνηση, συνομιλίες) και μειώνει τη φασαρία κατά 35dB, νούμερο ρεκόρ στη βιομηχανία. Με το πάτημα του αριστερού bud για 1,5s αλλάζεις από ANC σε Outdoor mode χειροκίνητα ώστε να αντιμετωπίσεις δυνατό άνεμο και να μιλάς ελεύθερα στην παραλία, στο κατάστρωμα, πάνω σε ποδήλατο ή μηχανή κλπ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, 19:03

ΠΗΓΗ