Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε για ποιο λόγο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα για τη γέννηση των δύο παιδιών της. Το τραύμα που υπέστη κατά την εφηβεία της φαίνεται πώς την επηρέασε σε όλη της τη ζωή.

Η διάσημη κληρονόμος έκανε τη συγκεκριμένη αποκάλυψη σε συνέντευξή της στο «Romper». Η ίδια εξήγησε ότι για όλα ευθύνεται το τραύμα που βίωσε ως έφηβη, όταν οι γονείς της την έστειλαν σε σχολείο για «προβληματικά παιδιά», στη Γιούτα.

«Αν βρεθώ σε ένα γραφείο γιατρού, αν μου κάνουν μια ένεση, οτιδήποτε, θα πάθω -κυριολεκτικά- κρίση πανικού και δεν μπορώ να αναπνεύσω», ανέφερε. Και συνέχισε: «Απλά, ήξερα ότι αυτό δεν θα ήταν υγιές ούτε για μένα ούτε για το μωρό, να μεγαλώνει μέσα σε κάποιον που έχει τόσο άγχος».

Το 2020, η κοσμική κυρία ισχυρίστηκε ότι είχε υποστεί σωματική, σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της, σχεδόν, ετήσιας παραμονής της στο σχολείο. Υποστήριξε ότι μέρος της υποτιθέμενης κακοποίησης περιελάμβανε μη συναινετικές γυναικολογικές εξετάσεις.

Το σχολείο είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι «δεν συγχωρεί, ούτε προωθεί οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης». Η σχολή έχει έκτοτε εξαγοραστεί από διαφορετική εταιρεία.

Ο φόβος της εγκυμοσύνης

Η σταρ του «Simple Life» είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στο «Glamour» για τον φόβο της εγκυμοσύνης, λέγοντας ότι ο θάνατος και ο τοκετός είναι τα «δύο πράγματα που τη φοβίζουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο».

«Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα στη ζωή μου»

Η Χίλτον είπε, επίσης, στο «Romper» ότι θα ήταν, σχεδόν, αδύνατο να συνδυάσει το πρόγραμμα της εργασίας της με μια εγκυμοσύνη. «Το πρόγραμμά μου είναι εκτός ελέγχου. Ποτέ δεν θα υπήρχε η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω, επειδή κυριολεκτικά δεν υπάρχει χρόνος για να κάνω τίποτα στη ζωή μου», πρόσθεσε.

Αν και η Hilton δεν έχει πάρει άδεια μητρότητας από τότε που καλωσόρισε τον γιο της, Phoenix, τον Ιανουάριο και την κόρη της, London, τον περασμένο μήνα, παραδέχεται ότι έχει αρχίσει να… επιβραδύνει λίγο μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.ΠΗΓΗ