Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023, 11:49

Προσπάθεια για την αποσωλήνωση του οκτάχρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι γιατροί. Ήδη ο μικρός έχει βγει από την καταστολή και εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η προσπάθεια αποσωλήνωσης.

Το αγοράκι που είχε πάρει αγκαλιά τη μητέρα του την στιγμή της άγριας δολοφονίας της, χτυπήθηκε από τα σκάγια της καραμπίνας σε διάφορα σημεία του σώματος. Υπεβλήθη ήδη σε ένα δύσκολο χειρουργείο, όμως έχει ακόμη πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί οι οποίοι ανέφεραν πως έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και την κοιλιακή χώρα.

Το πιο δύσκολο κομμάτι όμως θα είναι η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού όταν οι γιατροί το βγάλουν από την καταστολή αφού στάθηκε μάρτυρας των όσων συνέβησαν στο σπίτι του όταν ο πατέρας του με κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε την μητέρα του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του. Ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων έχει συσταθεί και όταν ξεκινήσει η αποσωλήνωση θα βρεθούν στο πλευρό του 8χρονου.

Πηγή: ΕΡΤ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023, 11:51

ΠΗΓΗ