Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021, 15:04

Σε 11 πόλεις το Orange Days της KTM

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Από τις 11 Μαΐου μέχρι και τις 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το φετινό event της KTM, Orange Days. Έντεκα Η φετινή διοργάνωση κλείνει με θετικό πρόσημοπόλεις γέμισαν με την αύρα της πορτοκαλί φίρμας με τη βοήθεια των συνεργατών της K-Motors South East Europe.

Σχεδόν 800 μοτοσικλέτες αποτέλεσαν το στόλο της KTM για το Orange Days οι οποίες “έγραψαν” πάνω από 4.000 χιλιόμετρα δίνοντας τη δυνατότητα σε αρκετό κόσμο να οδηγήσει τα αγαπημένα του μοντέλα. Πόλεις όπως η Ξάνθη, η Θεσσαλονίκη, η Κρήτη, η Ρόδο, η Κέρκυρα, η Πάτρα, η Κατερίνη και τα Τρίκαλα πήραν μια γερή γεύση από τις μοτοσικλέτες της αυστριακής φίρμας σε μια διοργάνωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πολύ θετικά κύλησε και το 2021 το Orange Days της KTM.

Το Orange Days έχει γίνει πλέον θεσμός

Το event ολοκληρώθηκε στην Αθήνα στις 27 Ιουνίου και παρά τις απαγορευτικές θερμοκρασίες 60 μοτοσικλετιστές επισκέφτηκαν το Fanmoto στην Ηλιούπολη και το Motom στο Ν. Ηράκλειο προκειμένου να κάνουν επίσημα test ride στα νέα μοντέλα KTM.

Επόμενο ραντεβού της KTM είναι οι Off Road Days, ένα event με enduro και motocross μοτοσικλέτες, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Σεπτέμβριο για τους χωμάτινους αναβάτες.

Επόμενο ραντεβού το Off-Road Days τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκίνα το δικό σου Dakar με αυτήν την εργοστασιακή KTM

Γιάννης Μόσιος: Θεαματικός

MotoGP Καταλονίας: Τρομερή νίκη για τον Oliveira και την KTM


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021, 15:04

ΠΗΓΗ