Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023, 13:55

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε αναγνώστρια της «Ζούγκλας» για μια κτηνωδία με θύματα δέκα σκύλους που έλαβε χώρα τις προηγούμενες μέρες στο Αγρίλη Μεσσηνίας.

Η ίδια σημειώνει ότι παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί τον Οκτώβριο του 2019, χωρίς ωστόσο όπως καταγγέλλει να παρενέβη η αστυνομία.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία της:

«Καλησπέρα σας αποστέλνω μερικές από τις φωτογραφίες (όσες μπόρεσα να βρω υπάρχουν κι άλλα ζωάκια απλώς δεν έχω καταφέρει να βρω φωτογραφίες , δεν τράβηξαν όλοι) από τις σωρούς των σκυλιών ,απ’ την κτηνωδία  που έλαβε χώρα στο Δήμο Τριφυλίας στο χωριό Αγρίλη με αποτέλεσμα το θάνατο 10 σκυλιών  στις 24 και 25 Απριλίου και παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από περιστατικό που έλαβε χώρα ξανά στον Αγρίλη τον Οκτώβριο του 2019 ώρα 19:01 μμ. όπου  ειδοποιήθηκε η αστυνομία και δεν παρενέβη ποτέ! 

Υστερόγραφο: Στη φωτογραφία που φαίνεται κρεμασμένο το σκυλί υπάρχουν άλλα δύο από κάτω .

Στο βίντεο που φαίνεται ο άνθρωπος να κρατάει το νεκρό κουταβάκι πίσω του είναι το περιστατικό που παραθέτω παραπάνω από τον Οκτώβριο του 2019 που ειδοποιήθηκε από τους αυτόπτες μάρτυρες που τράβηξαν και το εν λόγω βίντεο η αστυνομία αλλά δεν παρενέβη ποτέ ούτε για τυπικό έλεγχο.»

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023, 13:55

ΠΗΓΗ