Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021, 12:02

Στις 12 Ιουνίου η αποκάλυψη του νέου Lexus NX

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Με μια teaser φωτογραφία όπου αποκαλύπτεται το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε ότι η νέα γενιά του πολυτελούς SUV θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στις 12 Ιουνίου. To 2022 θα κυκλοφορήσει στους δρόμους

Το καινούριο ΝΧ βασίζεται στην πλατφόρμα TGNA-K, την ίδια δηλαδή με το Toyota RAV4 και θα τροφοδοτείται από υβριδικά και plug-in hybrid σύνολα. Η αισθητική του αναμένεται εντυπωσιακή, με ιδιαίτερα δυναμικές γραμμές και φουτουριστικά φωτιστκά σώματα LED.

Στο εσωτερικό, η απλότητα και η κομψότητα συνδυάζονται ιδανικά. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που διέρρευσε υπάρχει μια τεράστια οθόνη στο κέντρο της κονσόλας κι ένας αρκετά μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων. Η ποιότητα κατασκευής και η συναρμογή αναμένονται κορυφαίες και οι τεχνολογίες που ενσωματώνονται στο αυτοκίνητο πρωτοποριακές.

Το νέο Lexus NX θα είναι παγκόσμιο μοντέλο, δηλαδή θα κυκλοφορήσει με τις ίδιες προδιαγραφές σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ιαπωνία και Κίνα. Όσο για την εμπορική του πορεία, προγραμματίζεται για την άνοιξη του 2022.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ηλεκτρικό SUV της Lexus με τους 540 ίππους

Το απαγορευμένο φρούτο της Lexus


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021, 12:02

ΠΗΓΗ