Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, 19:33

Στους 20 οι νεκροί από την κατάρρευση της πολυκατοικίας στo Μαϊάμι - Ανάμεσά τους μία 7χρονη

Ο απολογισμός των νεκρών από την κατάρρευση της πολυκατοικίας στo Μαϊάμι την περασμένη εβδομάδα, αυξήθηκε σήμερα σε 20, καθώς οι διασώστες ανέσυραν δύο ακόμη πτώματα, μεταξύ των οποίων και τη σορό της 7χρονης κόρης ενός πυροσβέστη.

Η επίπονη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό των θυμάτων στα συντρίμμια, συνεχίζεται με μεγαλύτερη προσοχή και με το βλέμμα στραμμένο σε έναν κυκλώνα που θα μπορούσε να πλήξει τη Φλόριντα τις επόμενες ημέρες.

Εκατόν είκοσι οκτώ άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται, με τις Αρχές να φοβούνται πως έχουν θαφτεί κάτω από τόνους μπετόν και μετάλλων, την ώρα που οι έρευνες έχουν εισέλθει στην ένατη ημέρα τους.

Το 7χρονο κορίτσι ήταν το τρίτο παιδί που ανασύρθηκε από τα ερείπια.

Η δήμαρχος της κομητείας του Μαϊάμι-Ντέιντ, Ντανιέλα Λιβάιν Κάβα, δήλωσε πως ο εντοπισμός της ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για τους διασώστες, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε μια πρωτόγνωρη μάχη με τον χρόνο αναζητώντας επιζώντες, ακόμη κι αν οι ελπίδες έχουν σχεδόν εξανεμιστεί.

Κανένας άνθρωπος δεν έχει ανασυρθεί ζωντανός από τα συντρίμμια, από τις πρώτες ώρες που το δωδεκαώροφο συγκρότημα κατέρρευσε εν μέρει, στις 24 Ιουνίου, την ώρα που οι ένοικοί του κοιμόντουσαν.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, 19:33

ΠΗΓΗ