Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, 14:35

Στο I Resort Beach Hotel & Spa Hotel το βραβείο “Traveller’s Choice Award”

Με τους καλύτερους οιωνούς και μια σημαντική διάκριση ανοίγει τις πόρτες του το I Resort Beach Hotel & Spa για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις με θέα την μοναδική παραλία της Σταλίδας στην Κρήτη.  

Το 5* πολυτελές ξενοδοχείο του Ομίλου IOGR κατατάσσεται πλέον στο 10% των κορυφαίων προτάσεων του Tripadvisor και είναι έτοιμο να χαρίσει και φέτος μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας, διασκέδασης και ευεξίας στους επισκέπτες του.

Η φημισμένη κρητική φιλοξενία, οι απαράμιλλες γεύσεις της κρητικής και μεσογειακής κουζίνας, η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και οι υπηρεσίες χαλάρωσης και αναζωογόνησης του Aegeo Spa είναι μερικοί από τους λόγους που καθιστούν ξεχωριστή τη διαμονή στο I Resort. 

Τo ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελείς σουίτες με εντυπωσιακό σχεδιασμό, υπαίθριους χώρους 1.800 τ.μ., δύο εξωτερικές πισίνες, ιδιωτική παραλία με άμμο και δωρεάν αναπαυτικές ξαπλώστρες με ομπρέλες. Παρέχει όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες του ώστε να ζήσουν ξένοιαστες καλοκαιρινές διακοπές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Επιπλέον, η διαμονή στο I Resort Beach Hotel & Spa γίνεται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές καθαριότητας, αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες και όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιτάσσει η χρονική συγκυρία. Κύριο μέλημα είναι η διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών, των εργαζομένων και των συνεργατών.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, 14:35

ΠΗΓΗ