Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021, 17:45

ΓΣΕΕ: «Τα συνδικάτα δεν εκφοβίζονται, δεν τρομοκρατούνται και δεν εκβιάζονται»

«Ο εμπρησμός σήμερα αυτοκινήτου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) το πρωί έξω από τα γραφεία του ΕΚΘ προκαλεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό για τους σκοπούς και τους στόχους τέτοιων ενεργειών. Ένας εμπρησμός που γίνεται σ’ έναν πολυσύχναστο δρόμο και μάλιστα σε ώρα αιχμής και που θα μπορούσε να έχει τραγικά αποτελέσματα» επισημαίνει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της, επαναλαμβάνοντας «προς πάσα κατεύθυνση ότι τα συνδικάτα δεν εκφοβίζονται, δεν τρομοκρατούνται και δεν εκβιάζονται».

«Την ίδια ώρα», όπως σημειώνει, «άγνωστοι “χάκαραν” ιστοσελίδες Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών, αλλά και της ΓΣΕΕ, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα για το αν πρόκειται για συντονισμένη δράση. Οι υποθέσεις αυτές πρέπει να διερευνηθούν άμεσα και οι υπαίτιοι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν. Εμπρησμοί και κάθε άλλου είδους πράξη βίας δεν είναι επίθεση μόνο στα συνδικάτα είναι επίθεση στη δημοκρατία» αναφέρει η ΓΣΕΕ.

Όπως τονίζει, «οι εργαζόμενοι έχουν πολλά και σημαντικά προβλήματα, για να αντιμετωπίσουν και τα συνδικάτα ήταν, είναι και θα είναι εδώ, για να αγωνιστούν προς όφελος και μόνο των εργαζομένων που εκπροσωπούν».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021, 17:45

ΠΗΓΗ