Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023, 12:55

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος κατηγορείτε για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος της στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπαλλήλου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ελένης Χρονοπούλου. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Real FM, η κ. Βόζεμπεργκ δήλωσε: «Εγώ το κορίτσι αυτό το γνωρίζω. Τη γνωρίζω πολύ καλά. Είναι κόρη συναδέλφου και συνάδελφος η ίδια. Είναι μορφωμένο κορίτσι, γλωσσομαθής, εργατική, η οποία χαίρει εκτίμησης στις Βρυξέλλες. Σε εμένα η ίδια δεν είχε πει κάτι. Όμως, έμαθα από συγγενικό της πρόσωπο ότι είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα τα οποία υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει».

Επιπλέον, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για κανιβαλισμό που υφίσταται η Ελένη Χρονοπούλου από μερίδα του Τύπου: «Η ίδια ως μια γυναίκα που υφίσταται βιασμό και σωματική κακοποίηση, όχι μόνο παθαίνει ένα σοκ, αλλά παθαίνει έναν έντονο ψυχικό κλονισμό για να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα και αυτό που συμβαίνει τώρα με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και τον κανιβαλισμό που υφίσταται από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, που δημοσιεύουν φωτογραφίες της, που δεν σέβονται τίποτα κυριολεκτικά». 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023, 12:55

ΠΗΓΗ