Η Νανά Παλαιτσάκη ήρθε στο «MEGA Καλημέρα» με το προσωπικό της αρχείο και παρουσίασε στη στήλη «Τι θυμήθηκες τώρα» τη συνέντευξη της Ρίκας Διαλυνά 27 χρόνια πριν.

«Τι θυμήθηκες τώρα» Νανά Παλαιτσάκη!

Με «retro» διάθεση η Νανά Παλαιτσάκη μέσω του προσωπικού της αρχείου έφερε στο φως την συνάντησή της με την Ρίκα Διαλυνά πριν από 27 χρόνια, που η ίδια αποκάλυπτε τη γνωριμία της με αστέρα του Χόλιγουντ.

Το 1996 η αείμνηστη δημοσιογράφος, μίλησε για τη γνωριμία της με αστέρα του Χόλιγουντ, για τον έρωτα αλλά και τον χωρισμό.

Η πρώτη επαφή με το Χόλιγουντ

Όταν η Νανά συνάντησε την Ρίκα Διαλυνά αποκάλυψε την πρώτη «επαφή» της με το Χόλυγουντ.

«Ο Γουόρεν Μπίτι, άφησε την συνέντευξη που έδινε στην Βενετία, με άρπαξε και με πήγε στο δωμάτιο του. Έγινε μεγάλη «μάχη» μέσα στο δωμάτιο με τον Γουόρεν Μπίτι. Θα ήταν βιασμός. Πιστεύω ο έρωτας πρέπει να δημιουργηθεί μέσα από τα μάτια, όχι να σε αρπάξουν. Εκείνη την στιγμή με τον Γουόρεν Μπίτι, ήταν ένας άντρας που ήθελε να με βάλει κάτω», είχε αναφέρει.

«Όταν πήγα στο Χόλυγουντ και συνάντησα τον Γουόρεν Μπίτι, είπα ”δυστυχώς τον ξέρω”. Δεν ήξερα ότι έχω κάψει καρδιές στην εποχή μου», πρόσθεσε.

«“Απελπισμένο” ερωτικό γράμμα δεν έχω λάβει ποτέ, άλλα έχω στείλει. Η εκδίκησή μου ήταν τα γράματα. Όταν έστελνα κάποιο γράμμα, εννοούσα ότι ήρθε το τέλος», είχε δηλώσει η Ρίκα Διαλυνά στην Νανά Παλαιτσάκη.

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ