Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Μαΐου 2021, 23:51

Το EXIT Festival θα προσφέρει εμβόλια κατά του κορωνοϊού σε διεθνείς καλλιτέχνες και κοινό

Το EXIT Festival ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού σε διεθνείς καλλιτέχνες και θεατές που θα συμμετάσχουν στις συναυλίες του φέτος το καλοκαίρι.

Το σερβικό Μουσικό Φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Νόβι Σαντ από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου, αναμένεται να προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς η χώρα έχει θέσει στόχο να ανοίξει πλήρως από τις 21 Ιουνίου λόγω του «επιτυχούς προγράμματος μαζικού εμβολιασμού της και του σημαντικά μειωμένου αριθμού νέων κρουσμάτων Covid-19».

Το EXIT, που προσφέρει επίσης φέτος 3000 δωρεάν εισιτήρια για τις συναυλίες του ιατρούς, έχει συνεργαστεί με το υπουργείο Υγείας της Σερβίας για να οργανώσει «μερικές χιλιάδες» εμβολιασμών κατά του κορονοϊού για διεθνείς καλλιτέχνες και θαμώνες του Φεστιβάλ «ως έναν τρόπο παροχής βοήθειας σε χώρες που επί του παρόντος έχουν ελλείψεις εμβολίων ».

Πληροφορίες για το πώς θα γίνονται οι εμβολιασμοί θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

«Η Σερβία υπήρξε μία από τις παγκόσμιες ηγέτιδες στον μαζικό εμβολιασμό εδώ και μήνες» δήλωσε η πρωθυπουργός της Σερβίας Άννα Μπρνάμπιτς . «Χάρη σε αυτό, έχουμε μια συνεχώς βελτιωμένη επιδημιολογική κατάσταση και το σχέδιο είναι να ανοίξουμε τη χώρα για συγκεντρώσεις, συναυλίες και Φεστιβάλ στις 21 Ιουνίου» τόνισε.

Στο φετινό EXIT θα εμφανιστούν οι David Guetta, Tyga, DJ Snake, Robin Schulz, Paul Van Dyk κ.ά.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 30 Μαΐου 2021, 23:51

ΠΗΓΗ