Τραγωδία σημειώθηκε στα Αμπελάκια Σαλαμίνας το πρωί της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου, με μια 43χρονη γυναίκα να δολοφονείται εντός της οικίας της.

Η 43χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβόλο όπλο, περίπου στις 09:30, στην οδό Αίαντος 8.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα έφερε δύο τραύματα, ένα στην κοιλιά και ένα στο στήθος.

Ειδοποίησαν την ΕΛΑΣ οι γείτονες της 43χρονης

Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που ερεύνησαν το σημείο εντόπισαν δύο κάλυκες στον τόπο του εγκλήματος, οι οποίοι θα αποσταλούν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ στρέφονται προς τον πρώην σύντροφό της γυναίκας

Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες της γυναίκας που άκουσαν θόρυβο και πυροβολισμούς από την οικία της 43χρονης.

Τι ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, η 43χρονη διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με άνδρα, με τον οποίο είχαν πολυετή διαφορά ηλικίας.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η 43χρονη είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον συγκεκριμένο άνδρα πριν λίγες μέρες, περιστατικό το οποίο φέρεται να είχε καταγγείλει στις Αρχές.

Έτσι, οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας στρέφονται προς τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Τα αίτια και τις συνθήκες της τραγωδίας διερευνά η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής.

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ