Οι θαυμαστές πρόσεξαν ότι η 31χρονη Cardi (κατά κόσμον Belcalis Marlenis Almánzar) και ο 31χρονος Offset (κατά κόσμον Kiari Kendrell Cephus) έσβησαν ο ένας τον άλλον στο Instagram. Η είδηση έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά από μια κάπως μυστήρια ανάρτηση σε Instagram story, όπου η Cardi αποκάλυψε: «Ξέρετε, μερικές φορές απλά ξεπερνάς τις σχέσεις».

Στην επόμενη ανάρτηση πρόσθεσε: «Έχω κουραστεί να προστατεύω τα συναισθήματα των ανθρώπων… Πρέπει να βάλω τον εαυτό μου πάνω από όλα».

Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό στόχευε την Cardi, δεν έχει αναρτήσει τίποτα μετά τις δημοσιεύσεις της συζύγου του στο Instagram

Λίγες ημέρες νωρίτερα την είδαμε σε ένα πάρτι του οίκου Balenciaga στο δυτικό Χόλιγουντ, μερικές μόνο ώρες μετά το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του οίκου στην επίδειξη μόδας Fall 2024.

«Ποιον εμπιστεύομαι; Εμένα»

Ακριβώς μια ώρα πριν από τις μυστηριώδεις αναρτήσεις της Cardi, ο Offset δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την κλασική ταινία του Αλ Πατσίνο «Σημαδεμένος» του 1983. Ο πρωταγωνιστής βρίσκεται μόνος του σε μια τεράστια μπανιέρα, ενώ το βίντεο αρχίζει με τον ίδιο να λέει: «Hey, f**k you, man!» Ποιος το έστησε όλο αυτό; Εγώ. Ποιον εμπιστεύομαι; Εμένα».

Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό στόχευε την Cardi, δεν έχει αναρτήσει τίποτα μετά τις δημοσιεύσεις της συζύγου του στο Instagram. Βέβαια, αυτή δεν θα ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι έρχεται σε ρήξη κατά τη διάρκεια της θυελλώδους σχέσης τους.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίστηκε σε μια «εκδήλωση της βιομηχανίας» το 2016, με την Cardi B να ανακαλεί στη μνήμη της σε ένα βίντεο στο Twitter τον Νοέμβριο του 2017: «Ήθελε πραγματικά να μου μιλήσει».

*Με πληροφορίες από Daily Mail | Kεντρική φωτογραφία θέματος: ΥοuTube

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ