Νεκρή, στο υπνοδωμάτιό της, σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια, εντοπίστηκε τα ξημερώματα νεαρή, με την Αστυνομία να διερευνά φόνο εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για Ουκρανή, ηλικίας 35 ετών, την οποία εντόπισε νεκρή φίλη της, γύρω στη 1:00 τα ξημερώματα. Η νεαρή δεν είχε δώσει σημεία ζωής και η φίλη της, η οποία ανησύχησε, εισήλθε στο διαμέρισμά της, με τη βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας και την εντόπισε νεκρή στο υπνοδωμάτιό της, στον Ποταμό Γερμασόγειας, στη Λεμεσό. Η 35χρονη εντοπίστηκε δεμένη με πλαστικό καλώδιο, καθώς επίσης και φιμωμένη, ενώ έφερε ύφασμα πέριξ του λαιμού της.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, για εξετάσεις, ενώ κλήθηκαν και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, για αυτοψία στη σκηνή. Από τις πρώτες ενδείξεις, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της 35χρονης Ουκρανής αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα πνιγμό. Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η νεαρή έφερε τραύμα στο πρόσωπο, καθώς επίσης και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν γυμνό.

Με βάση τεκμήρια, που εντοπίστηκαν στην σκηνή, προέκυψαν στοιχεία εναντίον 25χρονου Τούρκου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία καταζητεί τον ERKAN ALKAN, 25 ετών από την Τουρκία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 6-7/5/2023 στην επαρχία Λεμεσού, με θύμα 35χρονη γυναίκα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 35χρονης αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίσει τις έρευνες και διερευνά υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης.

Πηγή: reporter.com.cy

ΠΗΓΗ