Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης (4/6) στην παραλία Αλίμου, όπου κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ ένας νεαρός «βούτηξε» την αλυσίδα από το λαιμό μίας ηλικιωμένης.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο δημοσιογράφος βρισκόταν σε live μετάδοση, ο κλέφτης φορώντας ένα καπέλο πλησίασε από πίσω τη γυναίκα, της άρπαξε την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό και έφυγε τρέχοντας.

Ο δράστης μάλιστα είχε μαζί του και συνεργό και έκαναν βόλτες στην παραλία αλλά κανείς δεν τους υποπτεύθηκε νομίζοντας ότι είναι λουόμενοι.

«Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου από τον Καναδά με είδαν στην τηλεόραση. Δεν περίμενα να μου αρπάξουν τον σταυρό, αλλά την τσάντα», δήλωσε η κυρία Αγγελική μια ημέρα μετά το απίστευτο περιστατικό.

«Έπαθα σοκ, δεν πρόλαβα να φωνάξω βοήθεια. Δεν μου έχει ξανασυμβεί. Είμαι 78 ετών και δεν έχει συμβεί», πρόσθεσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ λίγο πριν μπει στη θάλασσα, ενώ αποκάλυψε ότι αν τον βρουν τον σταυρό, θα τον δωρίσει κάπου.

«Όπως πήγαινα στη θάλασσα να κάνω μπάνιο -ο σύζυγος είχε πάει πιο νωρίς- έκανα τον σταυρό μου, πήγαινα να μπω μέσα και αυτός (ο κλέφτης) μού την τράβηξε την αλυσίδα και τον σταυρό. Δεν τον είδα, κοίταζα τη θάλασσα», περιέγραψε.

Και κατέληξε: «Ήταν πολύ ακριβός και είχε συναισθηματική αξία για μένα, μιλάμε για 65 χρονών σταυρό».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ