Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023, 20:51

Δύο βαλίτσες, γεμάτες με διαβατήρια πολιτών, κλάπηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο εταιρείας ταχυμεταφορών, που βρισκόταν στην περιοχή της Καλλιθέας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την υπόθεση αναφέρει τα εξής:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τη διερεύνηση καταγγελλόμενου περιστατικού κλοπής διαβατηρίων από υπάλληλο εταιρείας ταχυμεταφορών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της υπαλλήλου, μεσημβρινές ώρες σήμερα (15 Μαΐου 2023), κατά τη διάρκεια στάσης που πραγματοποίησε σε περιοχή της Καλλιθέας, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος που χρησιμοποιούσε, δύο βαλίτσες οι οποίες περιείχαν διαβατήρια εκδοθέντα από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως προέκυψε οι βαλίτσες περιείχαν 81 διαβατήρια και προορίζονταν για παράδοση σε Τμήματα Διαβατηρίων.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία, το έργο της παροχής υπηρεσιών ασφαλούς ταχυμεταφοράς διαβατηρίων και λοιπών δικαιολογητικών εγγράφων αναλαμβάνει ανάδοχη εταιρεία βάσει διαγωνισμού».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023, 20:51

ΠΗΓΗ