Η Έλενα Παπαρίζου ξεκαθαρίζει για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Η τραγούδιστρια στα backstage των MAD VMA 2024, τα οποία πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες έδωσε μια μίνι συνέντευξη στον Fipster.

Με ποιον επικοινωνεί περισσότερο μέσα στη μέρα της

Η Έλενα Παπαρίζουν μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη αποκαλύπτοντας: «Τα περισσότερα μηνύματα μέσα στη μέρα τα ανταλλάσσω με τον σύζυγό μου. Με τόση δουλειά που έχουμε και οι δύο, μιλάμε αναγκαστικά με μηνύματα. Τι να κάνουμε;».

Η φήμη για προβλήματα με την υγεία της

Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου δεν δίστασε να απαντήσει πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. «Ποια είναι η πιο παράξενη φήμη που έχει γραφτεί για εσένα;», την ρώτησε ο Fipster με την ίδια να απαντά: «Ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας».

«Τι βλακείες γράφουν…», πρόσθεσε ο γνωστός youtuber.

Η σχέση της με τα social media

Όσο για τα 35 βραβεία που έχει πάρει από τα Mad, ανέφερε: «Κάποια από τα βραβεία έχει τύχει να τα δώσω. Πχ, στον συνθέτη, σε σκηνοθέτη. Τα μοιράζω τα βραβεία μου».

Τέλος, ρωτήθηκε για τα unfollow στα social media, λέγοντας: «Όχι καλέ, δεν κάνω ποτέ unfollow, γιατί να κάνω; Δεν ανοίγω μέτωπα βασικά. Έχω κάνει όμως, mute στο WhatsApp». Όσο για το ποιες θεωρεί περισσότερο sexy γυναίκες, η απάντησή της ήταν κάθετη. Ελένη Φουρέιρα και Δέσποινα Βανδή.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ