Ο Ορφέας Αυγουστίδης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο του στον «Σασμό», αλλά και για την οικογένειά του. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, ανέφερε για τον ρόλο του «Αστέρη» στη δραματική σειρά του Alpha: «Έχω αγαπήσει την αθωότητά του. Αυτό είναι το πιο γοητευτικό του σημείο. Έχει μια πίστη στην καλοσύνη και την αγάπη, σε βαθμό κακουργήματος. Εγώ είμαι λιγότερο ρομαντικός. Κάνω κύκλους, τώρα είμαι πιο ρομαντικός από ό,τι παλιά, αλλά όχι όσο ήμουν μικρός».

Πώς τον άλλαξε η πατρότητα

«Προσπάθησα να καταλάβω τους γονείς μου, προτού γίνω μπαμπάς. Τώρα κοιτάζω εμένα πώς ήμουνα μικρός και ξεθυμώνω με κάποια δικά μου κομμάτια σε σχέση με συμπεριφορές και ανασφάλειες. Κάπως αποδέχομαι και δικά μου κομμάτια. Το γέλιο του γιου μου είναι μοναδικό, όπως κι ο τρόπος που εμπιστεύεται ολοκληρωτικά».

Ο ηθοποιός φέτος στο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου στο έργο «Ο Άσχημος»

Πότε έρχεται το δεύτερο παιδί μετά τον Αχιλλέα

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σύζυγό του. «Όλα είναι φυσιολογικά στη σχέση μου με τη σύζυγό μου. Υπάρχει και η απογοήτευση και η όποια ένταση και δεν είναι εύκολο φυσικά, αλλά όταν κερδίζεις μία μάχη η χαρά είναι μεγαλύτερη. Οι τρίτοι σε μια σχέση πρέπει να ακολουθούν τον βηματισμό που έχουν θέσει οι πρώτοι. Ένα ακόμα παιδί είναι στη σκέψη μας, μακάρι να είμαστε τυχεροί και να πολλαπλασιαστούμε», είπε κλείνοντας.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ