Ήταν η Alyssa Milano που οδήγησε έξω από την τηλεοπτική σειρά «Μάγισσες» τη Shannen Doherty, σύμφωνα με τη συμπρωταγωνίστριά τους Holly Marie Combs.

Η Holly Marie Combs αποκάλυψε στο podcast της Shannen Doherty ότι είχε μια συνάντηση με τον παραγωγό της σειράς «Μάγισσες» Jonathan Levin στις αρχές της δεκαετίας του 2000 για να καταλάβει γιατί είχε απολυθεί η Shannen Doherty.

«Είπε ‘δεν θέλαμε, αλλά μας έφεραν σε αυτή τη θέση όπου ήταν η μία ή η άλλη» αποκάλυψε η Holly Marie Combs.

«Μας είπε η Alyssa Milano ότι είναι ή αυτή ή η Shannen Doherty και μας απείλησε με μήνυση για εχθρικό εργασιακό περιβάλλον», συνέχισε.

Η Holly Marie Combs άφησε να εννοηθεί πως η Alyssa Milano φέρεται να είχε δημιουργήσει μια υπόθεση εναντίον τους, καταγράφοντας κάθε φορά που ένιωθε άβολα στο πλατό.

Η Holly Marie Combs, η οποία πρωταγωνίστησε στο σόου και στις οκτώ σεζόν από το 1998 έως το 2006, παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί να ανταλλάσσονται σκληρά λόγια ή να είχαν δημόσιους καβγάδες.

Το τελεσίγραφο, η απειλή και η απόλυση

Ανέφερε επίσης ότι η ένταση ανάμεσα στις τρεις γυναίκες στα παρασκήνια δεν έγινε ποτέ αντιληπτή από το πλήρωμα ή τους guest stars της σειράς «Μάγισσες».

«Υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι που συμπεριφέρονται άσχημα και ξεφεύγουν από αυτό» συνέχισε η ηθοποιός που ήταν έτοιμη να αποχωρήσει από τη σειρά.

Είχε μάλιστα πει στον Levin πως δεν θα συνέχιζε χωρίς τη Shannen Doherty που είχε δημόσια αποκαλύψει ότι εγκατέλειψε το σόου.

«Αυτή ήταν μια σειρά που δεν ήθελα να κάνω χωρίς τη Shannen. Δεν ήθελε να συνεχίσει χωρίς εμένα. Ως εκ τούτου, δεν θέλω να το κάνω χωρίς αυτή και αυτό θα πρέπει να ήταν αρκετά ξεκάθαρο» θυμήθηκε η ηθοποιός.

Ο Levin απάντησε στο δικό της τελεσίγραφο και την απείλησε με μήνυση αν παραιτηθεί.

Ο χαρακτήρας της Shannen Doherty σκοτώθηκε στο φινάλε της τρίτης σεζόν το 2001 και αργότερα αντικαταστάθηκε από τον χαρακτήρα της Rose McGowan, Paige.

H Shannen Doherty θυμήθηκε τον πόνο και τη σύγχυση που ένιωθε μετά την απόλυση. «Έζησα έναν χρόνο μετά από αυτό και γύριζαν όλα στο κεφάλι μου και πραγματικά προσπαθούσα να βρω εκείνες τις στιγμές της υποτιθέμενης κακής συμπεριφοράς στο πλατό και δεν μπορούσα να τις βρω» σημείωσε από την πλευρά της η Shannen Doherty.

«Οι φήμες με ακολουθούσαν»

«Δεν θυμάμαι ποτέ να ήμουν κακή μαζί της στα γυρίσματα. Θυμάμαι ένα επεισόδιο που σκηνοθέτησα όπου έκανε κάτι στο διάλειμμα των Χριστουγέννων και μου ζήτησαν να δουλέψω κάποια πράγματα μαζί της και δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγενική και με κατανόηση μαζί της», συνέχισε η Shannen Doherty.

Η Shannen Doherty, που ήταν 30 ετών όταν έφυγε από τη σειρά, θα ήθελε να ήταν αρκετά μεγαλύτερη και σοφότερη για να διαχειριστεί την κατάσταση διαφορετικά.

«Σίγουρα θα έκανα μήνυση και θα ήμουν ειλικρινής για την κατάσταση γιατί οι φήμες με ακολουθούσαν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ η Shannen Doherty έχει προχωρήσει στη ζωή της, δεν έχει ακόμα συγχωρήσει και ξεχάσει όσα έγιναν στο παρελθόν.

Η Alyssa Milano έχει παραδεχτεί έκτοτε ότι έχει μετανιώσει για το πώς συμπεριφέρθηκε στη Shannen Doherty και ζει με «ενοχές» από το παρελθόν.



ΠΗΓΗ