Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, 6 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του ο Νίκος Φλωρινιώτης σε ηλικία 39 ετών. Η οικογένεια και οι φίλοι του τραγουδιστή δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν πως ο δικός τους άνθρωπος δεν βρίσκεται πια κοντά τους.

Η Άντζελα Δημητρίου η οποία είχε μιλήσει μαζί του την ημέρα της γιορτής του μίλησε συγκλονισμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον θάνατο του φίλου της.

Όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου:

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν ένα νέο παιδί με τεράστιο ταλέντο και έναν πατέρα που ήταν ο μεγαλύτερος σταρ της εποχής του. Θέλω να πω στην οικογένειά του που έχει μείνει πίσω κουράγιο και υπομονή» είπε συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Την Παρασκευή η κηδεία

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο η αδελφή του Νίκου Φλωρινιώτη, Άννα, ήταν συντετριμμένη και δεν μπορούσε να μιλήσει στις κάμερες που περίμεναν να τη συλλυπηθούν. Ωστόσο παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στον οικογενειακό τους φίλο, ο οποίος ενημέρωσε για τα διαδικαστικά της κηδείας του αδελφού της.

Η κηδεία, όπως είπε εκείνος θα γίνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στην εκκλησία της Παναγίτσας στον Πειραιά, στις 14:00.

«Ήταν ένας επίγειος άγγελος, ένας πραγματικός άγγελος» είπε ο οικογενειακός φίλος ενώ σημείωσε ότι η υγεία του Νίκου Φλωρινιώτη επιδεινώθηκε αρκετά μετά τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος πέθανε πριν έξι περίπου μήνες.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP PHOTO

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ