Οι αγρότες της Καστοριάς κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους και σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι έριξαν κοπριά μπροστά από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριάς Θωμάς Μόσχος, ανέβασε βίντεο στο οποίο φαίνονται να ρίχνουν κοπριά με τα αγροτικά τους μηχανήματα μπροστά από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των αγροτών για την κάθοδο των τρακτέρ την Αθήνα

Δείτε την ανάρτηση η οποία έχει λεζάντα: «Πολιορκία, Ούτε ραντεβού ούτε τίποτα, δεν κάνουμε πίσω»

Ετοιμάζονται για την Αθήνα

Στο μεταξύ, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των αγροτών για το προγραμματισμένο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουν στην Αθήνα την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου με τρακτέρ, λεωφορεία και αγροτικά οχήματα, όπως αποφάσισαν στην πανελλαδική σύσκεψη των 50 μπλόκων στη Νίκαια της Λάρισας.

Στόχος τους να κατεβάσουν στην Αθήνα όσο περισσότερα τρακτέρ μπορούν, αλλά και να έχουν στο πλάι τους τον αθηναϊκό λαό.

Την ίδια μέρα, οι αγρότες που δεν θα έρθουν στην Αθήνα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς τελωνείων και λιμανιών, ενώ πολύμορφη θα είναι η δράση τους σε κομβικά σημεία της χώρας.

Συμπαραστάτες στον αγώνα τους οι αγρότες θέλουν τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους φορείς και γι’ αυτό το λόγο απευθύνουν κάλεσμα σε σωματεία και φορείς της Αθήνας να συμμετέχουν στο συλλαλητήρια της Τρίτης.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ