Παρά τις πρόσφατες αντιδράσεις που πυροδότησε ένα βίντεο που δείχνει τον Μόργκαν Φρίμαν να φαίνεται να είναι ασταθής ενώ περπατάει στη Νέα Υόρκη, ο 86χρονος ηθοποιός φέρεται να είναι «καλά», σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

«Η υγεία του Μόργκαν έχει επιδεινωθεί σε σημείο που μετά βίας μπορεί να περπατήσει μόνος του – και όταν το κάνει είναι μετρημένα τα βήματα», δήλωσε ένας πληροφοριοδότης στο National Enquirer

Στο βίντεο απεικονίζεται ο Φρίμαν ο οποίος δυσκολεύεται να περπατήσει και χρειάζεται υποστήριξη για να μπει σε ένα αυτοκίνητο SUV. Ο εκπρόσωπος καθησύχασε το κοινό για την υγεία του Φρίμαν, αναφέροντας ότι είναι σε καλή κατάσταση.

«Ο Μόργκαν είναι καλά στην υγεία του», είπε ο εκπρόσωπος.

«Πρέπει να είναι φρικτό γι’ αυτόν»

Ο Φρίμαν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης μιας προηγούμενης περιπέτειας με μια μεταδοτική λοίμωξη που τον οδήγησε στο να χάσει την πρεμιέρα της σειράς του στο Λονδίνο το περασμένο καλοκαίρι.

«Η υγεία του Μόργκαν έχει επιδεινωθεί σε σημείο που μετά βίας μπορεί να περπατήσει μόνος του – και όταν το κάνει είναι μετρημένα τα βήματα», δήλωσε ένας πληροφοριοδότης στο National Enquirer.

«Είναι φανερό ότι πονάει πολύ και όλοι ανησυχούν για την υγεία του», συνέχισε ο πληροφοριοδότης. «Αλλά ο Μόργκαν δεν είναι από αυτούς που παραπονιούνται. Το ξεπερνάει με μια γκριμάτσα. Και δεν ξεχνά ποτέ να χαιρετάει τους θαυμαστές του».

«Αλλά υπάρχει ο φόβος ότι δεν θα μπορέσει να αντέξει για πολύ ακόμα. Βρίσκεται σε διαρκή οδύνη και είναι παγιδευμένος στο ίδιο του το σώμα. Πρέπει να είναι φρικτό γι’ αυτόν».

Το δυστύχημα του 2008

Ο Φρίμαν παλεύει επίσης με την ινομυαλγία, μια χρόνια πάθηση που προκαλεί πόνο, δυσκαμψία, κόπωση και κατάθλιψη, η οποία εκτιμάται ότι προήλθε από ένα παραλίγο θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα του 2008.

Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα την παράλυση του αριστερού του χεριού, με αποτέλεσμα ο Φρίμαν να φοράει γάντι συμπίεσης για να μπορεί να διατηρεί τη ροή του αίματος.

«Πονάει όταν περπατάει, όταν κάθεται ακίνητος και όταν σηκώνεται από τον καναπέ» , έγραψε ο δημοσιογράφος Tom Chiarella.

*Με πληροφορίες από marca



ΠΗΓΗ