Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023, 15:51

Ο Τζάστιν Μπίμπερ εξόργισε τους θαυμαστές του, αφού ακύρωσε την περιοδεία του «Justice World Tour» σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Αν και η εταιρεία ανακοίνωσε την ακύρωση της περιοδείας, ωστόσο διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι τα χρήματα θα τους επιστραφούν. «Η Frontier Touring με λύπη της ενημερώνει ότι η περιοδεία του Justin’s Justice Tour στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία ακυρώνεται», ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 28χρονος τραγουδιστής επρόκειτο να εμφανιστεί στην Αυστραλία φέτος, αφού ανέβαλε τις συναυλίες του στα τέλη του περασμένου έτους λόγω του συνδρόμου Ramsay Hunt. Οι εξοργισμένοι θαυμαστές του ζήτησαν απαντήσεις, αφού ο ποπ σταρ εθεάθη πρόσφατα να διασκεδάζει με τη σύζυγό του, Hailey Bieber, στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

«Σκέτη απογοήτευση έπειτα από 15 μήνες αναμονής», ανέφερε ένας θαυμαστής του, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Μπορεί να βγαίνει για πάρτι με τη σύζυγό του και να ταξιδεύει στην Ιαπωνία, αλλά δεν μπορεί να μπει στον κόπο να ολοκληρώσει την περιοδεία του;».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι ο τραγουδιστής είχε επίσης ακυρώσει τις συναυλίες του και στο Λονδίνο.

Να θυμίσουμε ότι ο αστέρας της ποπ είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ είχε δημοσιεύσει και βίντεο που έδειχνε ότι το πρόσωπό του έχει υποστεί μερική παράλυση από μια ιογενή πάθηση που ονομάζεται σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ (Ramsay Hunt).

Έπειτα από μία εμφάνισή του στη Βραζιλία, είχε γράψει: «Αφού κατέβηκα από τη σκηνή, η εξάντληση με κυρίευσε και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου αυτή τη στιγμή. Έτσι θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν. Θα είμαι εντάξει, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να γίνω καλά».

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023, 15:51

ΠΗΓΗ