Σοκ στην κοινωνία της Χαλκίδας έχει προκαλέσει η αυτοκτονία 29χρονου από την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας απόψε το βράδυ. Αναφέρεται πως ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο 29χρονος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το evima διέμενε στο Βασιλικό Χαλκίδας. Η γέφυρα της Χαλκίδας δυστυχώς αποτελεί δημοφιλές ορόσημο για τις αυτοκτονίες.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από περαστικούς περίπου στις 20:30 και έσπευσαν με περιπολικά και ασθενοφόρο

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την σορό του άτυχου 29χρονου από τη στεριά και την μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας.

Κανείς δεν κατάφερε να τον προλάβει

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Evia Online όταν πλησίασε το κάγκελο και οι διερχόμενοι οδηγοί αντιλήφθηκαν τις αυτοκτονικές του τάσεις, άρχισαν να του φωνάζουν να σταματήσει και να μην προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, χωρίς όμως επιτυχία.

Εν τέλει ο 29χρονος σκαρφάλωσε το σχετικά χαμηλό κάγκελο και έπεσε στο κενό, στον χερσαίο χώρο και όχι στην θάλασσα, όπου αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κατάφεραν να παραλάβουν την σωρό του από την στεριά. Στη συνέχεια μετέφεραν το σώμα του 29χρονου στο νοσοκομείο Χαλκίδας με το ΕΚΑΒ για τα διαδικαστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται πως ο 29χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, όμως δεν έχει καταστεί δυνατό να επιβεβαιωθεί αν ήταν υπό παρακολούθηση, αν λάμβανε θεραπεία ή αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν είχε πρόσβαση σε εξειδικευμένη βοήθεια.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ