Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023, 05:38

«Στον ΣΥΡΙΖΑ λέμε, ότι θα διαχειριστούμε ενεργητικά τα συνταγματικά μας δικαιώματα, με βάση το αποτέλεσμα που θα προκύψει. Εννοούμε δηλαδή, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα πάρει τη διερευνητική εντολή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα διερευνήσει την περίπτωση να υπάρξει κυβέρνηση. Δεν θα μείνουμε αδρανείς σε όλα τα ενδεχόμενα» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στο Attica Tv.

Επίσης, ο κ. Δραγασάκης είπε πως σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο πρόεδρος του κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει την εντολή και θα προσπαθήσει να σχηματίσει κυβέρνηση, ακόμα και στο ενδεχόμενο που ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει δεύτερος στις εκλογές.

«Εάν μπορώ να εκφράσω το πνεύμα του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου, για εμάς οι εκλογές είναι κρίσιμες, επιθυμούμε να αποφύγουμε σίριαλ εκλογών, άρα θα κάνουμε ότι μπορούμε προς αυτήν την κατεύθυνση» είπε εν συνεχεία ο κ. Δραγασάκης.

Στην ερώτηση εάν θα μπορούσε σε μια κυβέρνηση συνεργασίας να υπάρξει άλλος πρωθυπουργός από τον πρόεδρο του κόμματος ο κ. Δραγασάκης διευκρίνισε: «Εάν μιλάμε για κανονική κυβέρνηση και όχι ειδικού σκοπού, δεν υπάρχει περίπτωση να μπει άλλος πρωθυπουργός από τον επικεφαλής του κόμματος».

Δείτε το βίντεο:

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023, 05:40

ΠΗΓΗ