Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Μαΐου 2023, 15:43

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε την αναβολή της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ, κάνοντας αποδεκτό το σχετικό αίτημα που κατέθεσε από την Παρασκευή (5/5) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς στην αθηναϊκή ομάδα εμφανίστηκαν 24 κρούσματα Covid-19.

Η διοργανώτρια αρχή είχε προγραμματίσει διοικητικό συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη για το μεσημέρι της Κυριακής (12:00) προκειμένου να αποφασίσει επί του αιτήματος, ωστόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητούσε άμεση απάντηση.

Η απόφαση ελήφθη από τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μαρινάκη και την αναπληρώτρια πρόεδρο της Λίγκας, Κάτια Κοξένογλου.

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου ο αγωνιστικός προγραμματισμός του πρωταθλήματος να διασαλευθεί κατά το δυνατόν λιγότερο θα καταβληθεί προσπάθεια η 9η αγωνιστική να διεξαχθεί την Τρίτη 9 Απριλίου, καθώς τότε θα συμπληρωθεί το πενθήμερο από την ημέρα που διαγνώστηκαν τα μαζικά κρούσματα.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχει ακόμα ομόφωνη συμφωνία ως προς την ημερομηνία.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Μαΐου 2023, 15:55

ΠΗΓΗ