Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023, 03:54

Ανθρωπιστική βοήθεια, με φορτίο 33 παλετών, από είδη ρουχισμού, καθαριότητας και τρόφιμα μακράς διάρκειας παρέδωσαν οι πρόσκοποι της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Θεσσαλονίκης στους Προσκόπους της Κωνσταντινούπολης.

Το φορτηγό με την ανθρωπιστική βοήθεια που ξεκίνησε από την έδρα των προσκόπων της Θεσσαλονίκης, συνόδευαν ο βοηθός Γενικός Έφορος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Μιχάλης Μήτρου, ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Θεσσαλονίκης, Γιώργος Μπάμπουρας, ο Αρχηγός Προσκοπικού Δικτύου θεσσαλονίκης, Θοδωρής Μητρόπουλος καθώς και το μέλος Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης, Πασχαλάς Χρήστος.

«Οι πρόσκοποι της Θεσσαλονίκης θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας  Θεσσαλονικείς, αλλά και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, που άμεσα έσπευσαν να συνδράμουν για τους συνανθρώπους μας στην Τουρκία, που δοκιμάζονται, αλλά και για την εμπιστοσύνη τους για την ολοκλήρωση της προσπάθειας όλων μας» δήλωσε ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Θεσσαλονίκης, Γιώργος Μπάμπουρας.

«Τα λυκόπουλα, οι πρόσκοποι, οι ανιχνευτές ,τα προσκοπικά δίκτυα, οι Επιτροπές Κοινωνικής συμπαράστασης του έργου μας και οι Ενώσεις Παλαιών Προσκόπων της Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση της “Δράσης της συλλογής και της αποστολής της  ανθρωπιστικής βοήθειας”, ανανεώσαμε την  μόνιμη υπόσχεσή μας , να βοηθούμε κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση», κατέληξε ο κ. Μπάμπουρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023, 03:54

ΠΗΓΗ