Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023, 01:52

Σίγουρος πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά την ήττα της απ’ την Μπαρτσελόνα με 1-0 στο «Santiago Bernabeu» στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, παίρνοντας την πρόκριση με διπλό στη Βαρκελώνη, εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου μετά το clasico.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, έντονο, με μεγάλη πίεση. Είχαν μόνο 35% κατοχή. Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα στο τελευταίο τρίτο. Ήταν πολύ δυνατοί στην άμυνά τους. Είναι το παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε, αλλά όχι και το… αποτέλεσμα.

Μας δίνει αυτοπεποίθηση όμως η εμφάνισή μας για το δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να επαναλάβουμε αυτό το ματς στο “Camp Nou”. Το γκολ που δεχθήκαμε ήρθε από λάθος, από κακή πάσα» τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ο έλεγχος του παιχνιδιού σήμερα δεν ήταν εύκολος. Δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαστε να… επιστρέψουμε στο σκορ. Φεύγουμε πονάμε, αλλά είμαστε σίγουροι ότι παίζοντας το ίδιο στη Βαρκελώνη, μπορούμε να περάσουμε».

Δεν νομίζω ότι άξιζαν τη νίκη οι αντίπαλοί μας. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει όσον αφορά τον έλεγχο. Αν παίξουμε έτσι στο δεύτερο παιχνίδι, θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες, δεν νομίζω όμως ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσεγγίσει το παιχνίδι με τον τρόπο που το έκανε σήμερα.

Ήταν λίγο περίεργο να βλέπεις την Μπαρτσελόνα να παίζει έτσι, αλλά έχουν μάθει να αμύνονται πολύ καλά. Είναι πολύ δυνατοί σε αυτόν τον τομέα…».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023, 01:52

ΠΗΓΗ